wrobelmm
Fanka BB :)
Obudzisz sięDzien dobry!
Ja szykuje się na punkcje.
Stresa mam
Wczoraj zaczęłam myśleć, co jeśli się nie obudzę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Obudzisz sięDzien dobry!
Ja szykuje się na punkcje.
Stresa mam
Wczoraj zaczęłam myśleć, co jeśli się nie obudzę.
To.mamZwróć uwagę na to jak się wyróżniasz. Polecam zaopatrzyć się w podstawkę![]()
Ukrywam się@wrobelmm a jak u Ciebie sytuacja?dwa tygodnie od IUI już chyba minęło?
Rozumiem..Ukrywam się![]()
Tak, minęło - czekam na okres. Beta w piątek równa 0,9 a progesteron 2,87 - więc bez złudzeń.
Tylko bez smutków proszę - jest ok, liczyłam się z takim scenariuszem i wiem, że zrobiłam co w mojej mocy, żeby się udało![]()
Mleko + czosnek + miód + masło - i do łóżka.Dziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagammam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana
![]()
Wygrzać wygrzać wygrzać! Skarpetki, piżamy kołderka i dwa koce, a ja lecę ci zrobić syrop z cebuli i herbatę z miodemDziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagammam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana
![]()
U mnie najlepszym lekarstwem jest sen, także do łóżka i śpij ile wlezie!Dziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagammam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana
![]()