reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌼🌸Marcowe kreski 🌸🌼 wiosenne kwiaty rozkwitają, a nasze testy dwie kreseczki dają

reklama
Pomocy, ktoś ogarnia te tarczycowe tematy? Mam takie wyniki
TSH 2,36
Im więcej czytam o konwersji tym bardziej się gubię.
Edit wychodzi mi 42% ft3 a 40% ft4 chyba, wg schematu liczenia z internetu. Ktoś wie czy to złe/bardzo złe/w miarę Ok? 😅

Załączniki

• 78271F39-2983-4FD1-A259-153F8873C851.jpeg
    78271F39-2983-4FD1-A259-153F8873C851.jpeg
    36,4 KB · Wyświetleń: 90
Ostatnia edycja:
@wrobelmm a jak u Ciebie sytuacja? :) dwa tygodnie od IUI już chyba minęło?
Ukrywam się ;)

Tak, minęło - czekam na okres. Beta w piątek równa 0,9 a progesteron 2,87 - więc bez złudzeń.

Tylko bez smutków proszę - jest ok, liczyłam się z takim scenariuszem i wiem, że zrobiłam co w mojej mocy, żeby się udało :)

Dziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagam 😭😭😭 mam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana 😭😭😭😭

Ukrywam się ;)

Tak, minęło - czekam na okres. Beta w piątek równa 0,9 a progesteron 2,87 - więc bez złudzeń.

Tylko bez smutków proszę - jest ok, liczyłam się z takim scenariuszem i wiem, że zrobiłam co w mojej mocy, żeby się udało :)
Rozumiem..🫂macie jakiś plan na nowy cykl? Podchodzicie od razu do stymulacji pod ivf czy robicie przerwę?

Dziewczyny domowe sposoby na szybkie pozbycie się przeziębienia (lekki kaszel + katar) błagam 😭😭😭 mam tą operację w piątek jak się jeszcze to nie odbędzie to serio będę załamana 😭😭😭😭
Mleko + czosnek + miód + masło - i do łóżka.
Na noc możesz wziąć polopirynę s, żeby Cię wygrzało.

Do tego duże dawki wit. C (najlepiej takiej w proszku, rozpuszczanej w wodzie - tylko nie przesadź z dawką, bo zbyt duża ilość spowoduje rewolucję żołądkową).

Na kaszel - sól emska - dwie tabletki rozpuszczone w wodzie np. z sokiem malinowym.

Wygrzać wygrzać wygrzać! Skarpetki, piżamy kołderka i dwa koce, a ja lecę ci zrobić syrop z cebuli i herbatę z miodem :)
Trzymaj się, myśle ze do piątku będziesz jak nowa dbaj o siebie dużo wody i czosnku!

reklama
Do góry