Marzenaaa12
Fanka BB :)
Dziewczyny tyle pozytywow i to dopiero poczatek miesiaca 

piekniee 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze, ja też widzęCzy ja dobrze widzę?
mysle, ze to dobry plan!! Bo tak w ogóle to jakie są przeciwskazania do starań po laparo?Jak tak dalej pójdzie to piernicze pauzę i po laparoskopii zaciskam zęby, rozluźniam Bożenę i mąż się będzie brał za robotę![]()
wszystkie sobie postawiły za cel urodzić do końca roku chybaCoś czuję, że mocno zasilimy grupę listopadowych/ grudniowych mam. Dobrze się miesiąc zaczął teraz trzymamy tak do końca miesiąca![]()
W sumie nawet nie wiem czy są przeciwskazania bo nie pytałam, sama z góry założyłam że ostatnie o czym będę myśleć to seksy po zabiegumysle, ze to dobry plan!! Bo tak w ogóle to jakie są przeciwskazania do starań po laparo?
no jasne, makes sense, nie pomyślałam. Ja mam owulację tym tygodniu, zazwyczaj między 13 a 15 dc, a do szpitala się kładę się o 14 13dc, wiec teraz próbujemy, no ale dużo jest przeszkód - niejednorodne endometrium, ten zabieg, teraz przeziębienie. Jakby się udało to byłby to niezły hit u nasW sumie nawet nie wiem czy są przeciwskazania bo nie pytałam, sama z góry założyłam że ostatnie o czym będę myśleć to seksy po zabieguno i też pytanie kiedy będzie owulacja, zabieg mam w 14dc, owu najwcześniej w 17dc więc możemy już po prostu nie zdążyć
![]()
ojej biednaPiękny początek miesiąca <3 Nadrobimy chyba cały luty
U mnie owulaki zaczynają ciemnieć, ale jakoś nadal nie wierzę że coś z tego będzie.
Wczoraj wypiłam z mężem dwa drinki z whiskey... Potem oczywiście była celebracja ciemniejących owulaków, a na koniec do 2 w nocy wisiałam nad kiblemTak się uchlałam tymi dwoma drinkami, że dzisiaj poszłam do pracy na pół godziny i wróciłam do domu bo nie byłabym w ogóle w stanie pracować... Do tej pory mi niedobrze
Tak to jest jak człowiek nie pije praktycznie wcale.