reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Muzyka dla naszych maleństw

MiniMini to są kołysanki śpiewane przez panią, podejżewan,że taki standard
01-spij_kochanie-b2rpl
02-bajka_iskierki-b2rpl
03-kolysanka_dla_okruszka-b2rpl
04-zlotowlosa_krolewna-b2rpl
05-w_starym_mlynie-b2rpl
07-spij_laleczko-kolysanka-b2rpl
08-wlazl_kotek_na_plotek-b2rpl
09-siwa_chmurka-b2rpl
10-dorotka-b2rpl
11-nie_chce_cie_znac-b2rpl
12-sloneczko_juz___-b2rpl
13-stary_niedzwiedz-b2rpl
14-aaa_kotki_dwa-b2rpl

Ostatnia edycja:
reklama
:-D:-D:-D:-Dpo Chopinie to ja nie mogalbym zasnac cala noc. Lubie muzyke barokowa ale brzdeku fortepiana nie trawie...ooo az gesiej skorki dostalam na sama mysl wrrrr:wściekła/y:
A te mini-mini to jakies instrumentalne + spiewanie czy takie dziecinne i proste la-la-la:eek::confused:

To takie piosenki-kołysanki śpiewane oczywiście parę wykonuje chyba Aida

U nas też ostatnio królują kołysanki MiniMini, osobiście uwielbiam nr 3,4 i 5:tak: A w dzień też MiniMini club3, a najbardziej "witaminki" i "zuzia". Olo jak je słyszy, to zaczyna śpiewać po swojemu:-D

MiniMini to są kołysanki śpiewane przez panią, podejżewan,że taki standard
01-spij_kochanie-b2rpl
02-bajka_iskierki-b2rpl
03-kolysanka_dla_okruszka-b2rpl
04-zlotowlosa_krolewna-b2rpl
05-w_starym_mlynie-b2rpl
07-spij_laleczko-kolysanka-b2rpl
08-wlazl_kotek_na_plotek-b2rpl
09-siwa_chmurka-b2rpl
10-dorotka-b2rpl
11-nie_chce_cie_znac-b2rpl
12-sloneczko_juz___-b2rpl
13-stary_niedzwiedz-b2rpl
14-aaa_kotki_dwa-b2rpl

Ja mam chyba mini mini kołysanki drugą część

a ja czesto jak siedzę na necie to puszczam dzieciom
RADIO INTERNETOWE PolskaStacja - polskie radio w sieci
17.jpg
Radio Internetowe POLSKASTACJA Dzieciom

Idac za ciosem kupilam dzis kolysanki Mini...ale chyba inna wersje bo byla bez rybki...i rozczarowalam sie, zenada :wściekła/y:( przynajmniej dla mnie, nie wiem jak dla Stasia:eek:)- takie chodnikowe przytupajki, krawczyk itp
Jednak Kolysanki-Utulanki sa na bardziej artystycznym poziomie:sorry2:i mimo zmeczenia materialu wciaz beda krolowac wieczorowa pora w pokoju mojej latorosli:happy2:

Buuu, coś dziwnego kupiłaś,bo nasze są w takim wykonaniu jak u Luandzi, bardzo spokojne, melodyjne, sympatyczny głos kobiecy.
Dostałam dzisiaj 4 płytki z serii Mądry Maluch. Chyba wychodziły razem z Rodzicami,bo ich logo jest na opakowaniu.

1. "Prawa półkula" Myślenie kreatywne (rymowanki, sztuka i rysowanie, kreatywne myślenie, 9m-2lat)
  2. "Lewa półkula" Inspirujemy myślenie logiczne (uczy wypowiadać i myślec logicznie, nazywać postaci, liczyć je i ustalać ich kolejność, 6m-2lat)
  3. "Baw się i ucz" Uczymy się i odkrywamy świat przez zabawę (uczy rozpoznawać przedmioty, ich kształty i rozmiary, przedmioty,które się poruszają, kształty i dźwięki podwodnego świata, 6m-3lat)
  4. "A ku-ku" Pobudzamy do kreatywnych poszukiwań (poznajemy grę A ku-ku oraz jej piosenki i rymowanki, pierwsze słowa, jak łączyć pasujące do siebie przedmioty, 6m-3lat)

Buuu, coś dziwnego kupiłaś,bo nasze są w takim wykonaniu jak u Luandzi, bardzo spokojne, melodyjne, sympatyczny głos kobiecy.
Dostałam dzisiaj 4 płytki z serii Mądry Maluch. Chyba wychodziły razem z Rodzicami,bo ich logo jest na opakowaniu.

1. "Prawa półkula" Myślenie kreatywne (rymowanki, sztuka i rysowanie, kreatywne myślenie, 9m-2lat)
  2. "Lewa półkula" Inspirujemy myślenie logiczne (uczy wypowiadać i myślec logicznie, nazywać postaci, liczyć je i ustalać ich kolejność, 6m-2lat)
  3. "Baw się i ucz" Uczymy się i odkrywamy świat przez zabawę (uczy rozpoznawać przedmioty, ich kształty i rozmiary, przedmioty,które się poruszają, kształty i dźwięki podwodnego świata, 6m-3lat)
  4. "A ku-ku" Pobudzamy do kreatywnych poszukiwań (poznajemy grę A ku-ku oraz jej piosenki i rymowanki, pierwsze słowa, jak łączyć pasujące do siebie przedmioty, 6m-3lat)
justyna czekamy więc na podpowiedzi i porady:-)

reklama
Do góry