S
starająca się o dziecko
Gość
Maz nie nosi obcisłej bielizny ani spodni nie lubi
Biorę femibionMaz nie nosi obcisłej bielizny ani spodni nie lubi
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Maz nie nosi obcisłej bielizny ani spodni nie lubi
Biorę femibionMaz nie nosi obcisłej bielizny ani spodni nie lubi
Tak ma prawidłową masę ciałaA reszta? To są istotne sprawy
Na zdjęciu było jej imię, część nazwiska, pesel i adres. I data się zgadzała….Mogła to znaleźć z łatwością w internecie. No chyba, że była tam odpowiednia data. Nie wiedziała nawet, że po zastrzyku wychodzą pozytywne testy, dla mnie to naprawdę już brzmi bardzo niewiarygodnie.
A reszta? To są istotne sprawy
Ja nikogo nie oceniam i nie wchodzę nikomu w życie z butami bo czyjeś życie to czyjaś sprawaNa zdjęciu było jej imię, część nazwiska, pesel i adres. I data się zgadzała….
Jesli oczekujesz wsparcia i pomocy, to jednak nie ominiesz „wchodzenia z butami” w twoje życie. Nie da się pomóc i udzielić odpowiednich rad, jeśli nic nie będziemy wiedzieć.Ja nikogo nie oceniam i nie wchodzę nikomu w życie z butami bo czyjeś życie to czyjaś sprawa
Miałam robione sono hsgJesli oczekujesz wsparcia i pomocy, to jednak nie ominiesz „wchodzenia z butami” w twoje życie. Nie da się pomóc i udzielić odpowiednich rad, jeśli nic nie będziemy wiedzieć.
Mój mąż palił chyba z 13 lat. Jeszcze zanim się poznaliśmy. Kiedy zaszłam w ciążę to od razu powiedziałam mu, że musi rzucić bo inaczej nie weźmie na ręce naszego dziecka, nie będzie mógł zrobić przy niej nic i nie będzie spał w sypialni.. W książce M. Komsty "czwarty trymestr" jest fragment jak działa dym papierosowy na takie maluchy. Przeczytał, pogrzebał w internecie.Dzięki za zrozumienie mój mąż też się denerwuje i nie daje rady
Rozumiem tylko na siłę go nie zmuszęMój mąż palił chyba z 13 lat. Jeszcze zanim się poznaliśmy. Kiedy zaszłam w ciążę to od razu powiedziałam mu, że musi rzucić bo inaczej nie weźmie na ręce naszego dziecka, nie będzie mógł zrobić przy niej nic i nie będzie spał w sypialni.. W książce M. Komsty "czwarty trymestr" jest fragment jak działa dym papierosowy na takie maluchy. Przeczytał, pogrzebał w internecie.
Udało mu się rzucić na 2 msc przed porodem i od ponad 2 lat nie pali wcale.
I owszem był nerwowy, miał zwiększony apetyt, ale rozładowywał to na swój sposób.
Wystczy mieć chęci i priorytety.
Czyli jeśli powiesz mu to co ja powiedziałam swojemu mężowi to nadal nie rzuci?Rozumiem tylko na siłę go nie zmuszę
Miałam robiony testosteron,dhea-s,progesteron ,E2,FSH,lh,PRL,androstendion,HPV,HR dna,Miałam robione sono hsg