Kitsune
Moderator
Kurde no niestety nie cokolwiek to znaczyCzyżby musowanie macicy?![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kurde no niestety nie cokolwiek to znaczyCzyżby musowanie macicy?![]()
To gruby miałaś balettak, dziś już się czuje git. Okazało się, ze mnie naćpali wczoraj fentanylemdziś do domku wracam
) zwolnienie na dwa tygodnie, a jak będę dłużej potrzebować to mam do rodzinnego iść.
Ja jestem 1/2 dpo i już myślę czego tu szukaćDziewczyny, gdzie nasze staraczkowe bingo? Mam już 4/5dpo, czas zacząć doszukiwać się objawów![]()
Ja już bym najchętniej sikała, ale zdrowy rozsądek jeszcze póki co wygrywa. Myślę, że koło poniedziałku pęknę i zacznę maratonJa jestem 1/2 dpo i już myślę czego tu szukać![]()
kiedyś chciałam kupić taką musztardową, ładna jestJa wiem, że to nie jest żaden cud ale kurde...no podoba mi sięi super leży
zazdro… ja dopiero jutro, dziś wyjęli mi dren i cewnik,tak, dziś już się czuje git. Okazało się, ze mnie naćpali wczoraj fentanylemdziś do domku wracam
) zwolnienie na dwa tygodnie, a jak będę dłużej potrzebować to mam do rodzinnego iść.
takTo gruby miałaś balet![]()
Boże chroń mnie od takich błędówKupiłam sobie identyczną kurtkę jak ma moja teściowacałkiem mnie pogrzało.... Ale nooo ...podobała mi się
![]()