reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

Witajcie! Kaka super Mężuś-Gratuluję-trzeba to oblac Tobie proponuję mineralna:-D
Czuję się dziś okropnie zbiera mnie na wymioty...wcześniej bolała mnie głowa...troszke się przespałam.
Na dwa m-ce przed porodem wybieram się do okulistki bo mam wadę wzroku noszę okularki (+2) na obydwa oczka. Nie wiem czy z taką wada można rodzić naturalnie... Czy moja gin bedzie coś o tym wiedziała? Co o tym wiecie?
Witam Was Kochane!!!!
Majeczko, ja mam wade -5,00, rodzilam normalnie, nosze soczewki i przez poprzednia ani przez ta ciaze nie czuje pogorszenia wzroku.
Kaka, ja rownie z dolaczam sie do gratulacji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Czarna, mi by sie podobal fiolecik, ale wszystko w rekach Matki Polki:-D
Madziu, milego dnia, a zapewne taki bedzie :)))))))))))))
Dorotko, zajmij mysli czyms, po zwariujesz :tak: Najlepiej skocz do biblioteki
Zawadka, Tobie rowniez milego dnia, uwazaj na siebie!!!!
Reszcie mamusiom zycze spokojnych chwil. Wiecie, ze zostalo ma juz trzy miesiace z hakiem :)))))))))))))))???
Trzymajcie sie cieplo :-D Julka idzie dzis odwiedzic ciotki, bo wczoraj mam sie nie udalo:tak::-D

reklama
KAKA GRATKI dla meza za 5 :tak: milego swietowania zycze :-D
GOSIU masz racje czas szybko leci ;-)
MAJECZKO wanienka super :tak:

Ja juz po basenie fajnie bylo ale jestem teraz strasznie zmeczona :-p
Siedzialam pod drzewem w cieniu ale jak szlam do wody to oczywiscie na sloncu bylam i normalnie troche mnie na czerwono chycilo ;-).Nie plywalam w wodzie tylko troche pospacerowalam do kolan w wodzie bo jakos nie mialam ochoty aby sobie poplywac.Teraz jest mi niedobrze ide sie plozyc do pozniej:-D

kaka82 gratulAcje dla mężulka i życzę miłego świętowania!!!
dorota123456789 cieszę się że miło spędziłaś dzionek z przyjaciółmi, oby takich więcej żebyś nie miała czasu tęsknić za M.
majeczka02 my wczoraj z M zamówiliśmy taką wanienkę z tej firmy. Moja koleżanka miała zieloną i bardzo sobie chwaliła.
czarna79 kołyska fajna sprawa, tylko szkoda że ciągle tego miejsca brakuje:szok: I tak ledwo zmieścimy łóżeczko takie jak mój M wybrał:blink: Ale może jak już się przeprowadzimy do domku to pomyślimy...
A my dzisiaj z M cały dzień nad jeziorem Białym byliśmy:-) Ja się nie kąpałam, siedziałam w cieniu i czytałam gazetki. Mój M trochę się spalił, i teraz śpi.A mnie coś pieką ramiona i szyja:cool2: Chyba przez te drzewa mnie chwyciło słoneczko...A ja mądra stwierdziłam że jak siedzę w cieniu to nie trzeba się smarować:sorry:Wieczorem jedziemy do przyjaciół na imprezkę z okazji obrony magistra:tak:Jak myślicie powinniśmy kupić np. jakieś kwiaty czy jakiś ładny długopis?

ANTUANET no wypada cos kupic ale nie mam pojecia co :-)

A ja mam dzis zrabany humor ale nie przez M tylko przez mojego barata bo sie martwimy o niego :-( .Moj brat jest w Angli i od stycznia byl z dziewczyna tam i byl bardzo zakochany a ona dzis z nim zerwala bez jakiejgolkwike przyczyny i brat napisal strasznego smsa do mojej mamy takiego jakby sie zegnal :-(
Juz kilka lat temu dziewczyna mojego brata zostawila go przed samym slubem i on chcial popelnic samobojstwo z rozpaczy :-( Tylko ze w tedy my bylismy z nim A teraz tez placze do sluchawki i gada takie dziwne rzeczy ze boje sie zeby mu cos glupiego do glowy nie przyszlo :-(
Moj brat od tamtej co go rzucila przed slubem to jeszcze sie tak naprawde nie zakochal dopiero teraz i zas go zostawila i on jest strasznie zalamany a ja sie bardzo o niego martwie :-(

Dorotka, nie wiem, co powiedziec....
Antuanet24, zycze wiec udanej imprezki. A z prezentow, mozna same kwiaty albo sam dlugopis,w zaleznosci od kwoty, jaka chcesz przeznaczyc- liczy sie gest :tak:
Majeczka, wanienka baaaaaaaaaaardzo fajna!!!!
No, to my wrocilysmy szybciej, bo upal nieziemski :happy2: Mam ochote juz zaczac sie pakowac :sorry2: :-D

reklama
Do góry