reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październik 2008

hej pamietacie mnie jeszcze, wróciam dzis w nocy, w sumie pogoda ładna, jeden dzień tylko deszcz padał, polazilismy, posiedziałam sobie w cieniu na plaży. Doszła mi jedna ciążowa dolegliwość- codziennie zgaga.

Ja k ja nadrobie zaległości

Pamietamy, pamietamy:) Najważniejsze, ze sobie trochę odsapnęłaś:-)

Dorotka to tylko przykład. Wiadomo, ze zrobisz jak będziesz chciała. Myślę, że czas takiej rozłąki bez kontaktu uzmysłowi mu to, że nie chce bez Was być. To Ty stawiasz ultimatum. On nie musi się na to godzić. Postaw sprawę jasno czego oczekujesz. Próbowałaś z nim łagodnie ale nie posuktkowało i znowu cierpicie.
Dla mnie ta wszywka to taki symbol, ze on naprawdę chce się poprawić.

reklama
Ja sie wykompalam i od razu jest mi lepiej :tak:
Moj M jeszcze do mnie nie dzwonil ja do niego tez nie nie :no:
Ide posprzatac pozniej sie poloze i mze cos poczytam :tak:
Jak tylko mi telefon dzwoni to mi serce staje ze to moj M nie wiem co to moze znaczyc :no:

Witam was dziewczyny.Ponad miesiac mnie tu nie bylo,mam nadzieje,ze mnie pamietacie:)Teraz bede starala sie na bierzaco pisac.Urlop w Polsce sie udal,bylo super,tylko troche za krotko;-).Odpoczelam sobie:-).Teraz walczymy z uporzadkowaniem chaty,dzis jedziemy po jakies meble,mam nadzieje,ze do konca miesiaca bedzie wszystko zrobione.Ja sie czuje ok,coreczka tez dobrze sie ma:-DPOZDRAWIAM!!!

Hej motylku, fajnie że juz jestes z nami no i że odpoczełaś:tak:
moj M wrócił i poszedł spać, aaaaaaaa nienapisałam wam bieżemy ślub cywilny 30 sierpnia, wieć bede miała 2śluby:-pten bieżemy ze względu na świadczenia finansowe jakie uzyskamy na dzidzie z Norwegii tylko warunkiem jest slub i wspulny adres. troche dziwnie sie z tym czuje taki ślub dla kasy no ale nawet rodzice mi powiedzieli ze warto a i tak ślub koscielny zaplanowany.

MOTYLKU fajnie ze juz z nami jestes:-D Fjanie ze czujesz sie dobrze i ze coreczka jest zdrowa :-D

EWELA gratuluje slubu choc ja dzis mam strasznie pesymistyczne nastawienie na ten temat :wściekła/y:.Ciesze sie razem z Toba i zycze ci aby nie byla to pochapna decyjza i abys nigdy nie zalowala tak jak ja teraz :wściekła/y:.

MOj M zadzwonil do mnie kolo 13 i zas mnie wkurzyl bo glos ma wypity i wogole troche posluchal ,przyznal ze zle sie zachowal a pozniej zas gadal swoje glupoty i doszlam do wniosku ze nic do niego nie doszlo :no:.Powiedzialam mu ze ma jutro nie przyjezdzac a on ze jutro przyjedzie jakas kase mi przywiesc a pozniej to jak ja juz bede chciala :confused:.Wiec jutro i w niedziele z nim pogadam i najwyzej zrobie ze tydzien nie bedziemy ze soba rozmawiali ale boje sie ze przez ten czas on sie jeszcze bardziej rozpije :wściekła/y:
MOja OLIWIA kopie dzis czesto i dosc mocno chyba przezywa to samo co ja :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Naprwade nie mam juz sil do M i nie chce mi sie nic przez niego

Ewela gratuluję
dorotko nie wiem co ci napisać bo nie wiem o co chodzi, jeszcze nadrabiam zalegości
Poprałam, tylko że pranie wolno schnie bo deszcz pada( w końcu), poprasowalam, jeszcze czeka mnie sprzatanie, i wizyta u teściów- tesciowa skreciła noge w kolanie, w przerwach nadrabiam zaległości na forum

hej pamietacie mnie jeszcze, wróciam dzis w nocy, w sumie pogoda ładna, jeden dzień tylko deszcz padał, polazilismy, posiedziałam sobie w cieniu na plaży. Doszła mi jedna ciążowa dolegliwość- codziennie zgaga.

Ja k ja nadrobie zaległości

Witam was dziewczyny.Ponad miesiac mnie tu nie bylo,mam nadzieje,ze mnie pamietacie:)Teraz bede starala sie na bierzaco pisac.Urlop w Polsce sie udal,bylo super,tylko troche za krotko;-).Odpoczelam sobie:-).Teraz walczymy z uporzadkowaniem chaty,dzis jedziemy po jakies meble,mam nadzieje,ze do konca miesiaca bedzie wszystko zrobione.Ja sie czuje ok,coreczka tez dobrze sie ma:-DPOZDRAWIAM!!!

Witajcie Dziewczyny:-) Super,że już wróciłyście-wypoczęte i uśmiechnięte. Wasze Maluszki oczywiście też:tak: Wklejcie jakieś fotki z urlopu:-D Chętnie sobie poogladam ja niestety niegdzie nie wyjezdzałam remont pochłonął całe nasze oszczędności. A myślałam,ze zdązymy jeszcze wyskoczyć nad Morze:-D

U mnie dziś deszczyk-wcześniej było parno..heh ledwo co wytrzymałam...
Teraz powietrze się oczyściło i odrazu lepiej:tak: M wyszykowałam do pracy po obiadku,a teraz mam chwilkę dla siebie;-)

Hej motylku, fajnie że juz jestes z nami no i że odpoczełaś:tak:
moj M wrócił i poszedł spać, aaaaaaaa nienapisałam wam bieżemy ślub cywilny 30 sierpnia, wieć bede miała 2śluby:-pten bieżemy ze względu na świadczenia finansowe jakie uzyskamy na dzidzie z Norwegii tylko warunkiem jest slub i wspulny adres. troche dziwnie sie z tym czuje taki ślub dla kasy no ale nawet rodzice mi powiedzieli ze warto a i tak ślub koscielny zaplanowany.
Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciesze sie, ze Dziewczyny wrocily z wojazy:tak: Bylo leniuchowanie, to teraz trzeba sie ogarnac :-D Dorotka, Twoja sytuacja mi sie nie podoba... Najgorzej, ze teraz nosisz Oliwcie i ona to czuje :-:)-:)-( Wierze, ze dojdziecie do porozumienia.
A moj tata ma dzis i jutro wolne, wiec troszke z wnusia pobedzie :)))) Mam w planach posprzatac mieszkanie rodzicom przed wyjazdem. Zobaczymy, co to bedzie :-D:-D:-D Buzka Kochane :***********

reklama
Gosiu ciesze sie ze choc ty w nas wierzysz bo ja juz przestaje WIERZYC :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
Te minki to ja tak wygladam .Chodze jak struta ,tylko czasem sie usmiechne jak leze a OLIWCIA mnie kopie :-D.
O 17,30 wychodze do tej szkoly rodzenia i ciesze sie ze ide tam ale przez M nie potrafie sie tak cieszyc jak powinnam :no:

MAJECZKO juz remoncik widze zbliza ku koncowi :-D

Do góry