Kasienkaol
Fanka BB :)
właśnie miałam to pisać, że @Kitsune odświeża wyniki a my forumAkurat zdążyłam nadrobić wcześniejsze strony i już czekam i odświeżam forum na bieżąco!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
właśnie miałam to pisać, że @Kitsune odświeża wyniki a my forumAkurat zdążyłam nadrobić wcześniejsze strony i już czekam i odświeżam forum na bieżąco!
U mnie jest nawet i tydzień różnicy, czasem 14dc a czasem 21ja w zeszłym miesiąc miałam niby owulacje w 16 dc, a zazwyczaj mam 13/14 dc, wiec to potrafi się przesunąć.
a jak Ty się czujesz?U mnie jest nawet i tydzień różnicy, czasem 14dc a czasem 21![]()
Dokladnie tak jest
przyznam, ze czekam jak na swoje
Dobrze, trochę obolałe podbrzusze, ale pozatym to szczerze mówiąc mogłabym zapomnieć że miałam cokolwiek grzebane w środkua jak Ty się czujesz?
ja bym sobie ta maszynkę kupiła wtedy chybaNawet sobie nie wyobrażam jak to jest czekać na wyniki bety… Ja bym pewnie zwariowała![]()
Hahaha, mam tak samo xDprzyznam, ze czekam jak na swoje![]()
super! To dobre wiadomości. A histeroskopie będziesz miała w kolejnym cyklu?Dobrze, trochę obolałe podbrzusze, ale pozatym to szczerze mówiąc mogłabym zapomnieć że miałam cokolwiek grzebane w środkuno i jeszcze plamię cały czas. Jakoś tak zaskakująco pozytywnie to wszystko zniosłam
![]()