amusedxxx
Moderator
oby to ciąża cię brałaA mnie chyba coś bierzeMam stan podgorączkowy
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oby to ciąża cię brałaA mnie chyba coś bierzeMam stan podgorączkowy
![]()
A ja mocno trzymam kciuki za Twoją betę jutro rano!Widać kreseczkę
Trzymam kciuki za betę![]()
ja mam pecha stara. Jak się wali, to wszystkooby to ciąża cię brała![]()
Moze coś jest na rzeczyA mnie chyba coś bierzeMam stan podgorączkowy
![]()
Ja również trzymam mocno kciuki za twoja beteWidać kreseczkę
Trzymam kciuki za betę![]()
Jak mocno miałaś te plamienia? Bo mi teraz taka mniej brązowa krew ze śluzem poszła i już fazuję w głowie...spokojnieja w pierwszej ciazy mialam plamienia przez tydzien wiecej niz 4 kropelki a się okazalo, ze jest dzidzia
![]()
sprawdź może czy jest ciąża.Jak mocno miałaś te plamienia? Bo mi teraz taka mniej brązowa krew ze śluzem poszła i już fazuję w głowie...
A ja nie mam na myśli, że będzie przesada czy kaczy efektkochana migracja pojawia się jak ktoś przesadza lub źle dobierze kwas, o,5 ml to malutkoja od…. 4 lat wstrzykuje kwas, początkowo co pół roku po 1 ml jakieś 2/3 razy, a później już co 8/9 miesięcy i teraz raz na rok ale po 0,5 dla utrwalenia, nie mam „napompowanych ust. Pierwsze 0,5 ml uzupełni ubytki i nawilży, różnica będzie ledwo widoczna
śmiało
polecam
![]()
który jesteś dpo?sprawdź może czy jest ciąża.
Często brak progesteronu może objawiać się plamieniami. Przynajmniej ja tak miewałam w początkach.
Dlatego warto sprawdzić![]()
Bardziej 9 DPO, to bym jeszcze odczekała może, chociaż do ranaktóry jesteś dpo?
Jeśli 10, śmiało sikaj![]()