• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Poronienie 18TC a laktacja

Cześć,
Jestem po indukcji późnego poronienia. 18TC. W szpitalu nie przepisano mi leków na zahamowanie laktacji. Mam zgłosić sie do lekarza jeżeli coś zacznie cieknąć. Czy jakimiś naturalnymi sposobami mogę zahamować start laktacji? Zioła, herbaty? Czy będzie to bezpieczne?

reklama
Cześć,
Jestem po indukcji późnego poronienia. 18TC. W szpitalu nie przepisano mi leków na zahamowanie laktacji. Mam zgłosić sie do lekarza jeżeli coś zacznie cieknąć. Czy jakimiś naturalnymi sposobami mogę zahamować start laktacji? Zioła, herbaty? Czy będzie to bezpieczne?
A moze zadzwoń na wszelki wypadek i poproś o receptę na dostinex?
Wykupisz, jeżeli będzie potrzebny.

U mnie nic nie cieklo, za to po 3 dniach przyszedł nawał i leciałam po tabletki na cito.

Cześć,
Potwierdzam sposób z piciem szałwii. Jakoś z 3x dziennie mocny napar przez mniej więcej 4 dni. Przytulam Ciebie Kochana 💔

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry