reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Co do ubranek to ja mimo ze nie musze brac do szpitala to pewnie kilka spakuje bo tez wole aby MALA byla w swoich ciuszkacha a mysle ze pilegniarki nie beda mialy nic przeciwko ;-) ale zobaczymy jak to bedzie Ja napewno kilka wezme :-)
Nie wiem czy u Was są takie sklepy jak POLO. Widziałam tam wczoraj wanienki, nocniki...i super skarpeteczki gąsieniczki heheheh
No u mnie jest taki sklep

Dorotka, też wolę do szpitala zabrać swoje ubranka dla małego, myślę, że położne nie powinny robić z tego problemu, że chcemy by dzieci ubierano w ich ubranka od początku.
Moja mam wpadła w szał zakupów. Była wczoraj w sklepie dziecięcym i kupiła body niebieskie z samochodzikami
- moja mama, która mówiła, że zakupy to powinno się robić po porodzie
Moja mam wpadła w szał zakupów. Była wczoraj w sklepie dziecięcym i kupiła body niebieskie z samochodzikami

majeczka02
Fanka BB :)
Dziewczyny przyszło mi już łóżeczko z pełnym wyposażeniem z allegro. Jestem taka zadowolona bo wszystko jest superowskie

majeczka02
Fanka BB :)
Dziewczyny przyszło mi już łóżeczko z pełnym wyposażeniem z allegro. Jestem taka zadowolona bo wszystko jest superowskie
Śliczna pościel
Wszystko wygląda tak jak na tej aukcji. Odrazu z Babcią złozyłyśmy łózio. Piszę tu bo jak któras z Was ma ochotę to warto
OKAZJA !! Kompletna wyprawka dla malucha CENA SZOK (395076625) - Aukcje internetowe Allegro

OKAZJA !! Kompletna wyprawka dla malucha CENA SZOK (395076625) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Podziel się: