reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Robimy zakupy dla dzidziusia

reklama
Nie wiem czy u Was są takie sklepy jak POLO. Widziałam tam wczoraj wanienki, nocniki...i super skarpeteczki gąsieniczki heheheh

Co do ubranek to ja mimo ze nie musze brac do szpitala to pewnie kilka spakuje bo tez wole aby MALA byla w swoich ciuszkacha a mysle ze pilegniarki nie beda mialy nic przeciwko ;-) ale zobaczymy jak to bedzie Ja napewno kilka wezme :-)

Dorotka, też wolę do szpitala zabrać swoje ubranka dla małego, myślę, że położne nie powinny robić z tego problemu, że chcemy by dzieci ubierano w ich ubranka od początku.

Moja mam wpadła w szał zakupów. Była wczoraj w sklepie dziecięcym i kupiła body niebieskie z samochodzikami:-D - moja mama, która mówiła, że zakupy to powinno się robić po porodzie:szok:

reklama
Do góry