Moja gardzi taką butelką, oczywiście każda kałuża jejmy mamy taką butelkę na wodę od razu z miseczką i biorę ją na dłuższe spacery, chociaż bąbelek woli wodę z kałuży albo jakiegoś bajora![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Moja gardzi taką butelką, oczywiście każda kałuża jejmy mamy taką butelkę na wodę od razu z miseczką i biorę ją na dłuższe spacery, chociaż bąbelek woli wodę z kałuży albo jakiegoś bajora![]()
super!Dopiero doszlam do siebieczlowiek ma juz prawie 2cm
serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy
i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie
ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty
![]()
7+3super!a w którym jesteś tygodniu?
![]()
Super.Dopiero doszlam do siebieczlowiek ma juz prawie 2cm
serducho 169 mowila, ze idealnie .. mam karte ciazy
i nawet machal sobie raczkami i nozkami czego sie nie spodziewalam na tak wczesnym etapie
ale niestety mam krzywa cukrowa do zrobienia bo jestem na pograniczu.. i bede robic ja za jednym kłuciem z nifty
![]()
to juz za momentSuper.Ja swojego kropka dopiero w środę zobaczę.
Ja też wizytuję w środęSuper.Ja swojego kropka dopiero w środę zobaczę.
Uwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na razto juz za momentmi juz cisnienie zeszlo
![]()
dokładnie tak jest może dwa dni spokoju a później dalej stresUwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na raza potem znowu czekasz
![]()
TakUwielbiam to uczucie po USG, euforia, szczęście i wszystko na raza potem znowu czekasz
![]()