mammania
Fanka BB :)
Albo buraka

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo buraka
ja mogę Ci powiedzieć, ze za dzieciaka u nas tak było...kojarzę z mojego dzieciństwa takie historie o sąsiadach z osiedla, że cała rodzina się w jednej wodzie w wannie kąpała (tata mama, córka i syn), ale z perspektywy czasu wydają mi się one trochę przesadzone![]()
Do kogo się wybierasz?Tak jak pisze niżej @Anka2803 badanie zarodków jeśli coś w kariotypach.
Jeśli np nie ma jakichś kirów to leki.
U nas kariotyp ok, kiry do dupy, hlca chyba też nawet ok, nie wiem jeszcze jak profil limfocytarny.
Mam wizytę w przyszłym tyg u immunologa to się okaże.
Dam Wam znać.
@Mademoiselle_Nika dobrze piszei wie więcej ode mnie
Tak było.kojarzę z mojego dzieciństwa takie historie o sąsiadach z osiedla, że cała rodzina się w jednej wodzie w wannie kąpała (tata mama, córka i syn), ale z perspektywy czasu wydają mi się one trochę przesadzone![]()
Do Malinowskiego tylko młodego.Do kogo się wybierasz?
Tak było.Od najmłodszego. Brat, potem ja, potem mama. Do 14 roku życia nie widziałam, aby ojciec kiedyś brał kąpiel - kąpał się w pracy.
A ja jako dziecko byłam przekonana, że tata się nie musi myć.
![]()
Spotkałam się z opinią iż 6/7/8 tydzień do krytyczny moment. Ale to informacje z forum, nie badania. Tj wiedza przekazywana przez dziewczyny zaczerpnięta od lekarzy.Wiecie może w którym tygodniu dochodzi najczęściej do zatrzymania ciąży przy braku KIRów implantacyjnych?