U
użytkowniczka 212
Gość
Ja tak samo, czuje sie na jakieś 25max, a mam 33Ja czasem sobie myślę, że jak już zajdę, to moja mama powie ze sobie życie zmarnuje, mając tak wczesnie dzieckow mojej głowie mam wciąż 25 lat maksymalnie
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tak samo, czuje sie na jakieś 25max, a mam 33Ja czasem sobie myślę, że jak już zajdę, to moja mama powie ze sobie życie zmarnuje, mając tak wczesnie dzieckow mojej głowie mam wciąż 25 lat maksymalnie
![]()
Na stronie zapisu wyświetlił nam się kod, ale na email nic jeszcze nie dostaliśmy.Dziewczyny, które zapisały starych na nasienie? Dostałyście coś od razu czy nie?
A wiecie mniej więcej jaki jest normalnie koszt tego badania?Dziewczyny, które zapisały starych na nasienie? Dostałyście coś od razu czy nie?
ja nie, dopiero jak mail do nich napisałam to odpisali z kodem błyskawicznieDziewczyny, które zapisały starych na nasienie? Dostałyście coś od razu czy nie?
około 200 plnA wiecie mniej więcej jaki jest normalnie koszt tego badania?
My o pierwszą ciążę staraliśmy się rok.Ja myślę, że za bardzo się nakręcasz.
Amh masz ładne, owulację są, hormony w normie więc poprostu uprawiaj seks jak najczęściej.
Jak za kilka miesięcy nic nie wyjdzie to wtedy możesz pogłębiać diagnostykę ale po co na początku starań się tym zadręczać (uwierz, że to kosztuje nie tylko finansowo ale psychicznie i fizycznie również).
Wiek nie ma nic do rzeczy bo liczy się bardziej amh.
Ok, dziękuję. Czyli tak jak myślałam. to ostatnie pytanie - po ilu nieudanych cyklach myślicie, że warto zrobić ten pakiet badań na trombofilie?