Aileen31
Fanka BB :)
Ja też dzisiaj oficjalnie zaczełam proceduręPierwszy zastrzyk zrobiony![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też dzisiaj oficjalnie zaczełam proceduręPierwszy zastrzyk zrobiony![]()
Ooo super!! Co masz zapisane?Ja też dzisiaj oficjalnie zaczełam proceduręDzisiaj pierwszy zastrzyk wjechał
Trzymam za nas kciuki
![]()
wooow a który mas dzień cyklu i jakie zastrzyki bierzesz ?Więc tak... Są 3 ładne jajeczka, 4 trochę mniejszewyniki w porządku, więc do poniedziałku nadal leki i zobaczymy jak wtedy będą wyglądać
![]()
Z rana Cetrotide, wieczorem Rekovelle i dziś na wizycie dodatkowo Pani doktor dopisała Menopur. Dziś mam 8 dzień cyklu i już jajniki tak mnie bolą, że aż ciężko wytrzymaćwooow a który mas dzień cyklu i jakie zastrzyki bierzesz ?
Dzisiaj Elonva i potem Mensinorm 150Ooo super!! Co masz zapisane?![]()
O kurcze dużo tych leków u mnie tylko Elonva a potem Mensinorm. Jak widzę że niektórzy mają tyle tych leków to się zastanawiam czy u mnie nie za małoZ rana Cetrotide, wieczorem Rekovelle i dziś na wizycie dodatkowo Pani doktor dopisała Menopur. Dziś mam 8 dzień cyklu i już jajniki tak mnie bolą, że aż ciężko wytrzymać, nie wiem co to będzie w kolejne dni
tak samo pomyślałamO kurcze dużo tych leków u mnie tylko Elonva a potem Mensinorm. Jak widzę że niektórzy mają tyle tych leków to się zastanawiam czy u mnie nie za mało![]()
Może lepsze wyniki miałaśO kurcze dużo tych leków u mnie tylko Elonva a potem Mensinorm. Jak widzę że niektórzy mają tyle tych leków to się zastanawiam czy u mnie nie za mało![]()
Mnie na początku tez szczypało, potem trochę wolniej podawałam zastrzyk plus wiedziałam czego się spodziewać i to uczucie generalnie znika.Hejka , miała któraś z was odczynienia z clexane? Okropnie szczypie przy podaniu i chwilę po![]()