Czy ta zmiana macicy oznacza ciążę?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czy ta zmiana macicy oznacza ciążę?
A robiłaś jakiś test albo betę?Lekarz powiedział że macicy jest tak jakby ciążowa. I nie wiem czy jest jeszcze szansa na ciążę ?
Zrób betę.Ale skoro test wyszedł negatywny to ciąży nie ma. Spóźnia Ci sie okres?Tak ale negatywny lekarz mi przepisał luteinę pod język i powiedział że mam też powtórzyć za 14 dni
No to jak test negatywny to i na USG nic nie ma, bo skąd ma być. Po co Ci ta luteina? Ile spóźnia się okres?Tak ale negatywny lekarz mi przepisał luteinę pod język i powiedział że mam też powtórzyć za 14 dni
No to jak na tyle opóźnienia to nie bardzoTak spóźnia mi się już dwa tygodnie.
Czyli luteina to bardziej na wywołanie miesiączki niż na podtrzymanie ciąży, której nie ma.Tak spóźnia mi się już dwa tygodnie.