reklama
kana161
Mama "terrorystek" :P
YOKA widzisz ja nie wiedziałam,ze sprzedajesz wózki...no w takim razie co byś mi poleciła...tylko chodzi mi o coś funkcjonalnego...nie sama tylko gondola....
kana161
Jak malenstwo się urodzi to bedziemy u teściowej to jest drugie piętro i jest winda...więc tylko do tej windy te 8 schodków bede musiała wnosić....
kana musiałabyś poszukać we wcześniejszych postach na "zakupach"...bo to wszystko zależy od tego czego oczekujesz od wózka...teraz jest duży wybór wózków głęboko-spacerowych czyli najpierw gondola potem ją wypinasz i montujesz spacerówkę....i ja właśnie taki będę miała....dodatkowo wiele wózków ma możliwośc montowania fotelika samochodowego na stelażu wózka.....jak będziesz miała chwilę to poczytaj....tam były dosyć długie dyskusje....:-)
kana161
Dobrze poczytam...bardzo dziekuję za informacje:-)
no to pochwale sie moimi zakupami tzn. zakupami babci dla wnuka;-)
-szczotka do włosów z grzebykiem
-butelka AVENT 125 ml.
-butelka AVENT 260 ml.
-buciki ( raczej takie kapcioszki)
-termometr elektroniczny
-myjka
-przescieradlo frotte z gumka
-termometr do kapieli
-ceratki pod przescieradlo
-komplecik na wyjscie ze szpitala
-pieluchy tetrowe
-śliniaczki
-skarpetki
-czapeczka
-przewijak
troche juz jest ale jak tak patrze na te rozne listy wyprawkowe to, prawie nic ;-)
-szczotka do włosów z grzebykiem
-butelka AVENT 125 ml.
-butelka AVENT 260 ml.
-buciki ( raczej takie kapcioszki)
-termometr elektroniczny
-myjka
-przescieradlo frotte z gumka
-termometr do kapieli
-ceratki pod przescieradlo
-komplecik na wyjscie ze szpitala
-pieluchy tetrowe
-śliniaczki
-skarpetki
-czapeczka
-przewijak
troche juz jest ale jak tak patrze na te rozne listy wyprawkowe to, prawie nic ;-)
kana161
No z tego co dagulla wypisałas to ja mam na razie hmmmmmmmm.....
=> pieluszki tetrowe,
=> buteleczki dwie małe AVANT i tą dużą,
=> skarpeteczki,
u mnie raczej póki co skromnie z zakupami....czekamy na przypływ gotówki...ja koniecznie musze kupić sobie stanik i jakies spodnie....bo oszaleję....
=> pieluszki tetrowe,
=> buteleczki dwie małe AVANT i tą dużą,
=> skarpeteczki,
u mnie raczej póki co skromnie z zakupami....czekamy na przypływ gotówki...ja koniecznie musze kupić sobie stanik i jakies spodnie....bo oszaleję....
reklama
kokusia31
mamusia dwóch łobuzic
Ja generalnie nie jestem wyznawcą zasady "a co tam że drogo,na dziecko nie będę żałowac" bo wiem ile to dziecko jeszcze potem kosztuje a juz przy dwójce małych skarbów i tylko jednej wypłacie w domku(bo ja od ślubu nie pracuję) to czasem trzeba sie trochę zastanowic nad priorytetami. A z doświadczenia wiem że dziecko potrafi sie zdrowo wychowac bez wielu tych zbędnych gadżtów i byc naprawdę szczęśliwe.
No ale ile osób tyle zdań na każdy temat i tyle samo potrzeb i oczekiwań
No ale ile osób tyle zdań na każdy temat i tyle samo potrzeb i oczekiwań