reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Madzia jak się na nim powiesił taki dobrze podtuczony świniak, 72 kg i do tego w wózku Prosiatko, 12 kg to co się dziwisz,że odmówił posłuszeństwa:-p:tak::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Madzka czekam na wiadomosc..... juz zaczynam odlaczac dni ;-):tak::-)
:tak::tak::-):-):-):-)

Lasencje ja tymczasem mykam
3_11_10.gif
bo maminka ma zajrzeć po pracy, a ja wczoraj rozbabrałam jedną szafę to dzisiaj mus resztę wykończyć:sorry: ale będę zerkać;-)
A gdzie Sikoreczka dzisiaj:confused::confused:

:-D
Dziewczyny tyle się opisałyście że trudno nadążyć z czytaniem, szczególnie jak ja z doskoku. Pozdrawiam

ŚLICZNE KOTKI!!!
Kochana teraz to tu i tak "martwy" sezon:-D:-D:-DW sezonie jak odejdziesz na pół h to musisz 10 stronek nadrabiać:-D:-DAle się nic nie martw tylko pisz:tak:

Madzia jak się na nim powiesił taki dobrze podtuczony świniak, 72 kg i do tego w wózku Prosiatko, 12 kg to co się dziwisz,że odmówił posłuszeństwa:-p:tak::-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:
Ty Bodzia dobrze podtłuczonego świniaka chyba nie widziałaś w życiu:no::no::no: ja to w ciąży półtusza wieprzowa byłam 82 kg bez ciuchów:-D:-D:-D:-D:-Dmój męż zawsze powtarzał, że takiej apetycznej golonki to jeszcze nie widział:dry::-D:-D:-D

Ja tez zmykam, bo w chalupie jeszcze mi baby z dziadem brakuje :eek:
Jedyne pocieszenie jest takie...... dziewczyny ja tu mam zmywarke na stanie :tak::tak::tak::tak: jak macie cos do mycia podrzucajcie bo zaraz zalaczam sprzeta, bo gary juz mi z kuchi wychodza ;-)

Ty Bodzia dobrze podtłuczonego świniaka chyba nie widziałaś w życiu:no::no::no: ja to w ciąży półtusza wieprzowa byłam 82 kg bez ciuchów:-D:-D:-D:-D:-Dmój męż zawsze powtarzał, że takiej apetycznej golonki to jeszcze nie widział:dry::-D:-D:-D
E tam...chudzinka byłaś ja do 94 dobiłam i wygladałam jak średniej wielkości słoń:-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry