Pani_Zabuch
Fanka BB :)
Dam na pewno! Mój lekarz też nie był zadowolony z wyników ok 3 (a takie miałam biorąc 75), chociaż drugą ciąże zaczynałam z wynikiem ponad 12, więc to 6 teraz aż tak mnie nie przeraziło...a bierzesz dodatkowo jod?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
WitamyHej !nieśmiało dołączę !
termin 3/4.05
Endokrynolog zalecił dodawanie do posiłków soli jodowanej więc tylko w ten sposób. I teraz w suplementach ciążowych mam dodatkowo jod. A Ty go suplementujesz? Na którą dziś wizyta?Dam na pewno! Mój lekarz też nie był zadowolony z wyników ok 3 (a takie miałam biorąc 75), chociaż drugą ciąże zaczynałam z wynikiem ponad 12, więc to 6 teraz aż tak mnie nie przeraziło...a bierzesz dodatkowo jod?
Hej, witamy! Jak się czujesz i jakie masz objawy?Hej !nieśmiało dołączę !
termin 3/4.05
W poprzedniej ciąży brałam jodid (na receptę), teraz zobaczę co powie Endo. W sumie w suplementach ciążowych też jest sporo jodu, może wystarczy. A wizytę mam na 14.54 (tak, taka dziwna godzina, chyba zostałam wciśnięta w kolejkę). Poza tym jestem po pobraniu, czekam cierpliwie na wynik betyEndokrynolog zalecił dodawanie do posiłków soli jodowanej więc tylko w ten sposób. I teraz w suplementach ciążowych mam dodatkowo jod. A Ty go suplementujesz? Na którą dziś wizyta?![]()
no cóż.. teraz rządzimy się innymi prawamiO matko chyba mi się zaczął baby brain... Przed wyjściem do żłobka rozpięłam koszulkę do połowy, nakarmiłam młodego i wyszliśmy. Przed samym żłobkiem zauważyłam, że nie zapięłam koszulki i całą drogę świeciłam stanikiemjaki wstyd.... a najgorsze w tym wszystkim, że po drodze odstawiłam najstarszego syna na przystanek mijając kilku jego kolegów z klasy...
W takim razie czekamy niecierpliwie na wynik bety i zalecenia endoW poprzedniej ciąży brałam jodid (na receptę), teraz zobaczę co powie Endo. W sumie w suplementach ciążowych też jest sporo jodu, może wystarczy. A wizytę mam na 14.54 (tak, taka dziwna godzina, chyba zostałam wciśnięta w kolejkę). Poza tym jestem po pobraniu, czekam cierpliwie na wynik bety![]()