igunia93
Zaciekawiona BB
Będziemy trzymaćBłagam trzymajcie kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będziemy trzymaćBłagam trzymajcie kciuki![]()
ja dzisiaj mam 11 dpo potwierdzonej monitoringiemBędziemy trzymaćja już zaczęłam robić bo okres jednak z wyliczeń powinien być jutro,zapisałam się na 20 na testowanie ale zaczęłam już testować i oczywiście na razie biel. Z aplikacji niby 11 dpo ale jeszcze wcześnie, nie mialam monitoringu, więc nie wiem czy napewno było to w ten dzień. Daje sobie czas oczywiście zaczynam pomału testować, może cień cienia zobaczę. Staram się nie nakręcać bo moje cykle są nieregularne i długie.... Ale czuję jakby inaczej niż przy pms, mniej mnie piersi bolą i żadnych skurczów brzucha. Zazwyczaj przed okresem mega pms się odzywa a teraz spokojnie. Sorki że się nie udzielam tak dużo ale czytam i gratuluję tym co już zobaczyły 2 kreseczki i trzymam kciuki za resztę
w takim razie też trzymamBędziemy trzymaćja już zaczęłam robić bo okres jednak z wyliczeń powinien być jutro,zapisałam się na 20 na testowanie ale zaczęłam już testować i oczywiście na razie biel. Z aplikacji niby 11 dpo ale jeszcze wcześnie, nie mialam monitoringu, więc nie wiem czy napewno było to w ten dzień. Daje sobie czas oczywiście zaczynam pomału testować, może cień cienia zobaczę. Staram się nie nakręcać bo moje cykle są nieregularne i długie.... Ale czuję jakby inaczej niż przy pms, mniej mnie piersi bolą i żadnych skurczów brzucha. Zazwyczaj przed okresem mega pms się odzywa a teraz spokojnie. Sorki że się nie udzielam tak dużo ale czytam i gratuluję tym co już zobaczyły 2 kreseczki i trzymam kciuki za resztę
postaraj sobie znaleźć jakieś zajęcie żebyś nie myślała ciągle o tym. Chcesz zrobić test to zrób jutro rano bo jak będziesz co 30 minut robić to nic nie zmienipójdę ale niestety dopiero w poniedziałeka do poniedziałku wysilam pewnie 100 testów
oby to nie był znowu biochem
![]()
no ja wiem właśniepostaraj sobie znaleźć jakieś zajęcie żebyś nie myślała ciągle o tym. Chcesz zrobić test to zrób jutro rano bo jak będziesz co 30 minut robić to nic nie zmieni![]()
no to super. To czekamy na dobre wieści i oby @ nie przyszłaU mnie fałszywy alarm... To nie okres tylko nadal plamienie, także dopóki nie dostanę okresu będę robić chyba testy co jakieś 2-3 dni...
Gratulacje!W końcu mam wyniki![]()
Na tym drugim ujęciu widzę, że coś przebijaA tutaj widać ? Mąż mówi że widzi , ale na fecalle na pink nie widać![]()