Papillonek1980
Fanka BB :)
Ajć, coś ucięło.Ponoć to są stare duszę, które nie z
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Ajć, coś ucięło.Ponoć to są stare duszę, które nie z
 W sumie mały miał ponad miesiąc przerwy od przedszkola.
 W sumie mały miał ponad miesiąc przerwy od przedszkola.  Ajć, tak bardzo mi żal.
 Ajć, tak bardzo mi żal. Dzień babci będzie bez nas.
 Dzień babci będzie bez nas. 

Dla dwóch synów (starszy też bardzo potrzebuje).
 Dla dwóch synów (starszy też bardzo potrzebuje).
 o nieeee. To jest najgorszy dzień w moim życiu.
 o nieeee. To jest najgorszy dzień w moim życiu. 

-Jak?
 -Jak?
 Jak ma ciężki dzień, dużo wrażeń w przedszkolu, sporo terapii to niestety tak wyglądają wieczory.
 Jak ma ciężki dzień, dużo wrażeń w przedszkolu, sporo terapii to niestety tak wyglądają wieczory. Np. Mąż kazał mu wieczorem sprzątać zabawki. Synek: dlaczego ciągle ja? Zawsze muszę mieć najgorzej?
 Np. Mąż kazał mu wieczorem sprzątać zabawki. Synek: dlaczego ciągle ja? Zawsze muszę mieć najgorzej? 

Trzeba uważać, co się przy nim mówi.
 Trzeba uważać, co się przy nim mówi. 

ojej.
 ojej. Na szczęście w końcu ruszyło i mały próbuje rozwojem gonić rówieśników.
 Na szczęście w końcu ruszyło i mały próbuje rozwojem gonić rówieśników. 

Ważne, że działa... A teksty małego są boskieMyślę, że to efekt zmasowanego ataku. Przedszkole, nowe dzieci, panie, nauczycielka wspomagającą będąca logopedą ćwicząca z nim 5 razy w tygodniu plus tomatis. Albo wcześniejsze lata terapii właśnie teraz dały efekt? To było frustrujące, ponad 2,5 roku bez postępów.Na szczęście w końcu ruszyło i mały próbuje rozwojem gonić rówieśników.
A propos, właśnie są z tatą na męskim wyjściu. Dostałam smsa.
-Miałeś nie biegać, żeby nie być chorym. Tak się umawialiśmy, tak?
- No sorki, trochę mnie poniosło.