reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Nie ma takich objawow, skąd mają być? Ewentualnie plamienie implantacyjne.Hej dziewczynyczekam na testowanie i mam pytanie jakie miałyście objawy zagnieżdżenia ?
staraczka33
Dziewczyny temperatura 37,5 w drugiej fazie jest w porządku czy to już jakaś infekcja się zaczyna ?
A jaka masz temperaturę bazową? Kiedy Ci wyszło 37,5? Zaraz po przebudzeniu?
Zwykle ok 36,4 w pierwszej fazie, tak mierze o 7 zawsze po przebudzeniuA jaka masz temperaturę bazową? Kiedy Ci wyszło 37,5? Zaraz po przebudzeniu?
staraczka33
jeśli czujesz się ok, to nie musi to oznaczać infekcji. Może tak Ci temperatura skoczyła jednorazowo. Strzelam, że skoro w pierwszej fazie masz ok. 36,4 to w drugiej już blisko 37. Więc 37,5 to nie jest duża anomaliaZwykle ok 36,4 w pierwszej fazie, tak mierze o 7 zawsze po przebudzeniu
reklama
Właśnie ogólnie czuję się dobrze, tylko aż mnie pali na twarzy... ogólnie od owulacji po tym jak mi skoczyło, to dalej rośnie troszkę i tak zaczęłam się martwić troszkęjeśli czujesz się ok, to nie musi to oznaczać infekcji. Może tak Ci temperatura skoczyła jednorazowo. Strzelam, że skoro w pierwszej fazie masz ok. 36,4 to w drugiej już blisko 37. Więc 37,5 to nie jest duża anomaliaja taką mam czasem w drugiej fazie w ciągu dnia.

Podziel się: