Jolciamargolcia
Początkująca w BB
Nie dostałam dalej okresu. Ostatni test zrobiłam 20 listopada. Zaczęłam brać leki na tarczyce. Bo tsh ponad trzy mi wyszło. Zrobiłam sobie z głupka test owulacyjny i mi wyszedł taki:Oki dziękuję![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie dostałam dalej okresu. Ostatni test zrobiłam 20 listopada. Zaczęłam brać leki na tarczyce. Bo tsh ponad trzy mi wyszło. Zrobiłam sobie z głupka test owulacyjny i mi wyszedł taki:Oki dziękuję![]()
![]()
1 test nic nie powieNie dostałam dalej okresu. Ostatni test zrobiłam 20 listopada. Zaczęłam brać leki na tarczyce. Bo tsh ponad trzy mi wyszło. Zrobiłam sobie z głupka test owulacyjny i mi wyszedł taki: Zobacz załącznik 1728977
Zrobić następny kiedy ? Ale to nie jest pozytywny test owulacyjny ?1 test nic nie powie
Wydaje mi się,że jest bardzo blisko piku - spróbuj nie pić i nie korzystać z toalety przez 2 godziny,tak żeby mocz się trochę stężał i spróbuj jeszcze raz dzisiaj zrobić test owulacyjny np o 19 lub później to pewnie będzie już pik.Zrobić następny kiedy ? Ale to nie jest pozytywny test owulacyjny ?
Okej tak zrobię. Do ginekologa zapisałam się na przyszły tydzieńWydaje mi się,że jest bardzo blisko piku - spróbuj nie pić i nie korzystać z toalety przez 2 godziny,tak żeby mocz się trochę stężał i spróbuj jeszcze raz dzisiaj zrobić test owulacyjny np o 19 lub później to pewnie będzie już pik.
Może jak się uda to umów się do ginekologa na monitoring,też określi Ci wielkość jajeczka w jajnikach,czy była owulacja czy dopiero się zacznie, zmierzy może endometrium żebyś wiedziała czy okres się zbliża![]()