Jolciamargolcia
Początkująca w BB
Nie dostałam dalej okresu. Ostatni test zrobiłam 20 listopada. Zaczęłam brać leki na tarczyce. Bo tsh ponad trzy mi wyszło. Zrobiłam sobie z głupka test owulacyjny i mi wyszedł taki:Oki dziękuję![]()
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nie dostałam dalej okresu. Ostatni test zrobiłam 20 listopada. Zaczęłam brać leki na tarczyce. Bo tsh ponad trzy mi wyszło. Zrobiłam sobie z głupka test owulacyjny i mi wyszedł taki:Oki dziękuję![]()
![]()
1 test nic nie powieNie dostałam dalej okresu. Ostatni test zrobiłam 20 listopada. Zaczęłam brać leki na tarczyce. Bo tsh ponad trzy mi wyszło. Zrobiłam sobie z głupka test owulacyjny i mi wyszedł taki: Zobacz załącznik 1728977
Zrobić następny kiedy ? Ale to nie jest pozytywny test owulacyjny ?1 test nic nie powie
Wydaje mi się,że jest bardzo blisko piku - spróbuj nie pić i nie korzystać z toalety przez 2 godziny,tak żeby mocz się trochę stężał i spróbuj jeszcze raz dzisiaj zrobić test owulacyjny np o 19 lub później to pewnie będzie już pik.Zrobić następny kiedy ? Ale to nie jest pozytywny test owulacyjny ?
Okej tak zrobię. Do ginekologa zapisałam się na przyszły tydzieńWydaje mi się,że jest bardzo blisko piku - spróbuj nie pić i nie korzystać z toalety przez 2 godziny,tak żeby mocz się trochę stężał i spróbuj jeszcze raz dzisiaj zrobić test owulacyjny np o 19 lub później to pewnie będzie już pik.
Może jak się uda to umów się do ginekologa na monitoring,też określi Ci wielkość jajeczka w jajnikach,czy była owulacja czy dopiero się zacznie, zmierzy może endometrium żebyś wiedziała czy okres się zbliża![]()