Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja idę 14 października ale to tylko dlatego że jeżeli będzie wszystko ok muszę przyjmować zastrzyki i inne leki żeby utrzymać ta ciąże.. Pewnie jakbym nie musiała to poszłabym za jakieś 2tyg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A myślę, że i Ty byś mnie kojarzyła. Teraz piszę z nowego konta, bo nie mam dostępu do starego.o widzisz jakie spotkanie![]()
Nie jest źle, ale czy tylko ja jestem tak mega zmęczona każda najmniejszą nawet czynnością życiową?I jak tam dzisiaj samopoczucie dziewczyny ?![]()
Ten sam dzień co ja! Będę trzymać kciuki i czekam na wieści!Ja idę 14 października ale to tylko dlatego że jeżeli będzie wszystko ok muszę przyjmować zastrzyki i inne leki żeby utrzymać ta ciąże.. Pewnie jakbym nie musiała to poszłabym za jakieś 2tyg
Chyba jedziemy na tym samym wózkuCześć dziewczyny!
I ja się nieśmiało witam z Wami. Wątek cały nadrobiony, mam nadzieję, że będzie nas więcej jeszcze.
Roboczo termin wyliczony na 16 czerwca, ale na pewno jeszcze do poprawki.
Ogólnie nie wiem jak Wy, ale ja jak zobaczyłam blada kreskę wczoraj na teście (wyszła dopiero po 5 minutach) to dostałam takiego pietra na myśl o ciąży. Dzisiaj z rana kreska pojawiła się szybciej, może delikatnie mocniejsza i radość miesza się ze strachem.
Pozdrawiam Was serdecznie dziewczyny![]()
A sprawdzałaś betę? Pęcherzyk pewnie będzie widaćJa dzwoniłam do lekarza i prosiłam o w miarę szybki termin, myślałam że tak za 2/3tyg a się okazało, że dziś na 15:20 się zwolniło i mogę wskoczyć, wiem, że nic nie będzie widać bo wedlug miesiączki dopiero 4+4 ale chociaż mi powie co jeszcze zbadać![]()
Zdrówka!Średnio jeszcze mój dwulatek przyniósł wirusowe że żłobka.. Jutro robię druga betę ciekawe czy wzrasta prawidłowo jak tak to w pon lekarz
Hej! Ciekawy zbieg okoliczności z tymi datamiChyba jedziemy na tym samym wózku
Cześć dziewczyny. Ja się nieśmiało witam chociaż nie wierzę w te testy, ale możliwe, że cudem te dwie kreski z wczoraj WIECZOREM i dzisiaj rano to ciąża.
Równiutko 5 lat temu miałam identyczny cykl co do dnia i też wyszedl test pozytywny ze starszą córką. Więc termin na jej dzień urodzin.
Zobaczę jak będzie wyglądał test Jutro, bo w środę rano beta była 3.1 więc brak ciąży a wczoraj WIECZOREM druga kreska. I dziś rano.
Jak się czujecie?
Ja też jestem mega zmęczona, do tego bolą mnie cycki i mam mdłości -.- I szalonego 3 latka na pokładzie który nie chodzi do przedszkolaA ja umowie się tak za 2 tygodnie jakoś, jak będzie bliżej 7 tygodnia.
Chociaż trochę martwię się, bo zanim dowiedziałam się o ciąży to użyłam Gynoxin (a byłam święcie przekonana, że nie jestem), jak potem doczytałam to nie powinno go się używać w ciąży i boje się, że mogłam tym jakoś zaszkodzić.
A myślę, że i Ty byś mnie kojarzyła. Teraz piszę z nowego konta, bo nie mam dostępu do starego.
Nie jest źle, ale czy tylko ja jestem tak mega zmęczona każda najmniejszą nawet czynnością życiową?![]()
ja będę 6+2u mnie wyjątkowo dobrzecudowna odmiana bo z dziewczynami w ciąży wieczne mdłości miałam…
W którym tc umawiacie się na pierwszą wizytę?![]()