Patka2207
Fanka BB :)
@amusedxxx jak tam u Ciebie sytuacja ? Jesteś już po wizycie ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam nadzieję,że to będzie złoty strzałUdany stosunek był w piątek, test owulacyjny wyszedł pozytywny w sobotę w późnych godzinach nocnych, więc tak liczę że owulacja była wczoraj lub dzisiaj. No zobaczymy jak będzie![]()
Hej, No ja też chyba zdecyduje się..jutro chyba zacznę zbieraćto ja pytałam
Też byłam sceptycznie nastawiona, ale poczytałam o tym i to niby normalne, w diagnostyce teżwysyłają.
Ja chyba się zdecyduje, bo dużo może wykryć takie badanie, ale czekam na koniec cyklu, żeby nie brać tego leku kiedy teoretycznie mogę być w ciąży. Ja z kolei słyszałam o laboratorium Allergen, tam chyba koło 250 taki pakiet kosztuje już z przesyłką.
A nie lepiej zwykły NAC ? Jest tańszy.A ja mam takie pytanie, bo zamówiłam sobie to miovalia nac brałam ostatnim razem, więc stwierdziłam, że i teraz spróbuję tylko przyszło to dziś jak mam 5dc i zastanawiam się czy ja mogę to zacząć brać od dziś czy czekać do kolejnego cyklu, bo faktycznie to trzeba brać od 3 do 7![]()
A nie wiem ostatnim razem brałam to to zamówiłam to samoA nie lepiej zwykły NAC ? Jest tańszy.
Ja pewnie bym wziela ze 3 dni![]()