MagdaaaLena
Fanka BB :)
Z synami też dość wcześnie się dowiedziałam i było to pewne tak mówił wtedy lekarz. Przy ostatnim synu Miłoszku nie chciałam wiedzieć jaka jest płeć liczyłam na niespodziankę, ale ze zdjęcia USG sama już wiedziałam, że to chłopak i mówiłam do lekarza , że niespodzianki już nie ma i się potwierdziło jak patrzę na tych moich małych chłopców to fajną mają różnice wieku bo obydwaj są z maja i dwa latka różnicy i ten starszy teraz czeka na siostrzyczkę
 jak patrzę na tych moich małych chłopców to fajną mają różnice wieku bo obydwaj są z maja i dwa latka różnicy i ten starszy teraz czeka na siostrzyczkę

jak patrzę na tych moich małych chłopców to fajną mają różnice wieku bo obydwaj są z maja i dwa latka różnicy i ten starszy teraz czeka na siostrzyczkę
 fajna propozycja.
 fajna propozycja. i córka Maja skończyła 14
 i córka Maja skończyła 14
 po prostu nie odczuwam aż tak , że to tyle dzieci. Super Wam się udało , że teraz dziewczynka będzie
 po prostu nie odczuwam aż tak , że to tyle dzieci. Super Wam się udało , że teraz dziewczynka będzie  

uciekam w jablka wtedy
 uciekam w jablka wtedy 
 a miały być dla syna do szkoły
 a miały być dla syna do szkoły