JestemA
Fanka BB :)
O dzięki. Dorzucę coś zanim lekarka odpisze. W dniu transferu miałam 20superja bym trochę proga dodała
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O dzięki. Dorzucę coś zanim lekarka odpisze. W dniu transferu miałam 20superja bym trochę proga dodała
![]()
Przy pierwszym transferze miałam zbadać proga jeszcze jakiś czas przed Beta a teraz nie miałam takiego zalecenia i wczoraj zrobiłam z ciekawościJak mi lekarz zapisywał Prolutex to mówił żeby już progesteronu nie badać później, potem moja lekarka jak dzwoniła to też mówiła że nieale czy posłucham? Nie wiem
a i tak dla własnego spokoju jak zaczynały cienie wychodzić to dorzuciłam sobie cyclogest i biorę 3x1 a nie 2
![]()
Może i w teorii to by było jak dzień owulacji ale u mnie np okres przyszedł szybciej, mimo brania duphastonu po punkcjiDziewczyny aby passa tak dalej się ciągnęła![]()
Ja wiem ze każdy cykl jest inny ale jak powinnam liczyć od punkcji do okresu, punkcja to dzień owulacji? Chciałabym choć mniej więcej przewidzieć, niecierpienia wkładek a nie chciałabym wpadki gdzieś na wyjściu.
mi przy pierwszym w ogóle nie kazali i sama na własną rękę robiłam za radą dziewczyn tutaj i całe szczęście bo byl niziutki. Teraz mi zlecili w dniu transferu i tyle. Jak patrzę jak w niektórych klinikach wysyłają co parę dni na różne badania to jestem w szokuPrzy pierwszym transferze miałam zbadać proga jeszcze jakiś czas przed Beta a teraz nie miałam takiego zalecenia i wczoraj zrobiłam z ciekawości
No właśnie mam duphaston 2x1 przez 10 dni.Może i w teorii to by było jak dzień owulacji ale u mnie np okres przyszedł szybciej, mimo brania duphastonu po punkcji![]()
Ja teraz z proga to biorę 3x1 utrogestan i 3x1 besins. Łącznie 1200 na dobę. Ale mam jeszcze besins i luteinę 200 z poprzedniego transferu to sobie coś dołożęmi przy pierwszym w ogóle nie kazali i sama na własną rękę robiłam za radą dziewczyn tutaj i całe szczęście bo byl niziutki. Teraz mi zlecili w dniu transferu i tyle. Jak patrzę jak w niektórych klinikach wysyłają co parę dni na różne badania to jestem w szoku![]()
GratulacjeNareszcie są
Beta 6dpt 40,5
Prog 18,7
Spore kombo, jak się czujesz na tych dawkach?Ja teraz z proga to biorę 3x1 utrogestan i 3x1 besins. Łącznie 1200 na dobę. Ale mam jeszcze besins i luteinę 200 z poprzedniego transferu to sobie coś dołożę