reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Blada kreska

Hej :) kilka dni temu wykonałam test ciążowy ... Była druga blada kreska , dzisiaj powtórzyłam test i ponownie wyszła blada kreska ale tak nie na środku tylko bardziej po prawej stronie, na początku była wyraźniejsza później zbladła 🫣 do miesiączki jeszcze 4 dni ale może któraś tak miała ?dziękuję za odpowiedzi 🙂

Załączniki

• IMG_20241028_180045.jpg
    IMG_20241028_180045.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 954
  • IMG_20241028_180103.jpg
    IMG_20241028_180103.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 561
reklama
Jeśli parę dni temu miałaś blada to dzisiaj już powinna być bardziej widoczna ale jak do okresu jeszcze 4 dni to zrobiłam bym w dzień spodziewanej miesiączki. Coś tam prześwituje ale ta kreska chyba nie jest zabarwiona na różowo i powinna być raczej na środku a nie po boku 🤔

Jeśli kilka dni temu miałaś blada kreskę to dziś powinna być bardziej widoczna. Dla mnie ten test wygląda na zalany, negatywny. Zrób bhcg z krwi to będziesz miała pewność czy jest ciąża.

Jeśli parę dni temu miałaś blada to dzisiaj już powinna być bardziej widoczna ale jak do okresu jeszcze 4 dni to zrobiłam bym w dzień spodziewanej miesiączki. Coś tam prześwituje ale ta kreska chyba nie jest zabarwiona na różowo i powinna być raczej na środku a nie po boku 🤔
No właśnie to mnie zastanawia bo to drugi taki test i dokładnie w tym samym miejscu kreska ... Zaczęłam do dnia miesiączki i zrobię ponownie :) dziękuję :)

Jeśli kilka dni temu miałaś blada kreskę to dziś powinna być bardziej widoczna. Dla mnie ten test wygląda na zalany, negatywny. Zrób bhcg z krwi to będziesz miała pewność czy jest ciąża.
Dziękuję :) właśnie na początku była widoczna zabarwiona i na środku później zabarwienie znikło 🤷‍♀️ zaczekam jeszcze kilka dni i się okaże :) ale dziękuję za odpowiedź 🙂

a jak długą masz fazę lutealną?
Około 5dni .
Ogólnie też mam problem z miesiączkami od 2msc , pojawiają się tylko jak idę do toalety poza nie krwawię . Będąc u ginekologa Pani ginekolog mi powiedziała ,że jest to spowodowane mięśniakiem ,który mi się pojawił . I też jakoś od 4-5 dni pojawiły mi się bóle podbrzusza jak oddawałam mocz a wiec kupiłam w aptece Zuravit i teraz jest lepiej . Staramy się od kilku miesięcy od maluszka a więc zaczęłam troszkę bardziej obserwować wszystko co się dzieje ... A z tymi miesiączkami to dziwne ponieważ zawsze były normalne a nagle teraz tamponów używać nie mogę ponieważ powodują ból

Około 5dni .
Ogólnie też mam problem z miesiączkami od 2msc , pojawiają się tylko jak idę do toalety poza nie krwawię . Będąc u ginekologa Pani ginekolog mi powiedziała ,że jest to spowodowane mięśniakiem ,który mi się pojawił . I też jakoś od 4-5 dni pojawiły mi się bóle podbrzusza jak oddawałam mocz a wiec kupiłam w aptece Zuravit i teraz jest lepiej . Staramy się od kilku miesięcy od maluszka a więc zaczęłam troszkę bardziej obserwować wszystko co się dzieje ... A z tymi miesiączkami to dziwne ponieważ zawsze były normalne a nagle teraz tamponów używać nie mogę ponieważ powodują ból
faza lutealna to faza między owulacją, a okresem i trwa zazwyczaj od 10 do 16 dni, najczęściej 14.

reklama
Około 5dni .

I lekarz nie kazał Ci go usunąć przed staraniami?

Do góry