W teorii tylko 6 miesięcy, ale rozmawiałam na ten temat z dietetykiem i jeżeli chodzi o warzywa to spokojnie rok mogą leżeć w zamrażarce także pełen luzikMusiałabyś tylko dobrze doczytać jak długo można przechowywać dynie w zamrażarce. Różne produkty mają inne daty przydatności po zamrożeniu.
reklama
Też mi się wydaje że tak będzie lepiej bo jednak tyle mc w zamrażarce to trochę bym się bała takiemu maleństwuDynia po zerwaniu w suchym i chlodnym miejscu moze leżeć kilka miesięcy, wiec moze pozwolic jej leżeć do lutegoi wtedy cos zrobić.
O jaaaa to faktycznie zaszaleli z tymi szczepionkamiTak bo dopiero od 27 można się zaszczepić. A z refundacją to bardzo zabawna sprawa, ja się szczepilam zaraz po wejściu refundacji i mój lekarz internista nic o tym nie wiedział nawetprzy mnie wpisywał w internet
w końcu poszedł do zabiegowego i rzeczywiście przychodnia dostała szczepionki... W ilości aż 5 na całą przychodnie
byłam 3
![]()

JednaO jaaaa to faktycznie zaszaleli z tymi szczepionkamidobrze że Ci się udało być w tej szczęśliwej 5. Ja przed chwilą też zadzwoniłam do przychodni i bez problemu zapisali mnie na przyszły tydz. To są dwie dawki?
Nie wiem czy aktualne pytanie ale ja zrobiłam zamowienie w poniedziałek a dzisiaj dostarczone na jukki.plDziewczyny teraz takie pytanko... Kupujecie może śpiworki do wózka i otulacze do fotelika? Macie jakieś propozycje i sprawdzoną jakość? Znalazłam piękne śpiworki i przymierzam się do zakupu. Nie rodziłam jeszcze zimą i jestem skołowana teraz tymi zakupami. Do wyjścia ze szpitala otulacze jest konieczny tak mi się wydaje.
Kupilam kokon, otulacz do fotelika ktory mozna uzywac rowniez w gondoli, rekawiczki do wozka i koszule nocna do karmienia. Super jakosc i piekne rzeczy
Wy macie rzadsze wizyty. A w UK ostay i scan jest w 20 tyg a później nic. Na moje pytanie u poloznej to jak będziecie wiedzieli ze jest w dobrej pozycji, czy jaki jest duzy powiedzialy ze namacalnie. Rekami to czuja bo maja lata doswiadczeniaMoże dlatego że teraz wizyty są jeszcze rzadsze a brzuch rośnie

A dziewczyny orientujecie sie moze jak z kropelkamj na kolki? Czy zaleca sie je podawac od pierwszego dnia czy raczej jak juz wystapia ?
Szykuje sobie wyprawke apteczna z PL i mysle co jeszcze kupic. Mama mi juz kupila Linomag zielony i alantan. Mysle nad Czopkami na goraczke wrazie czego a teraz draze temat kropelek na kolki
Szykuje sobie wyprawke apteczna z PL i mysle co jeszcze kupic. Mama mi juz kupila Linomag zielony i alantan. Mysle nad Czopkami na goraczke wrazie czego a teraz draze temat kropelek na kolki
JoAnnA250694
Fanka BB :)
lepiej profilaktycznie nie dawać, dopiero jak jakieś dolegliwości wystąpiąA dziewczyny orientujecie sie moze jak z kropelkamj na kolki? Czy zaleca sie je podawac od pierwszego dnia czy raczej jak juz wystapia ?
reklama
Dopiero jak się pojawią objawy. Zazwyczaj dopiero około 6 tygodnia. Ale zanim sięgniesz po medykamenty polecam najpierw masaże, noszenie na brzuszku i ćwiczenia uwalniające gazy. Kropelki najlepiej na sam koniec. Trzeba nauczyć mały brzuszek jak sobie samemu radzić ze swoimi jelitamiA dziewczyny orientujecie sie moze jak z kropelkamj na kolki? Czy zaleca sie je podawac od pierwszego dnia czy raczej jak juz wystapia ?