reklama
Dzięki Złota Kobieto!A jesli chodzi o laktator to wiekszosc z nas chyba brala ten momcozy s12pro muszlowy . Moja znajoma teraz uzywa i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec mam nadzieje, że ze mna bedzie tak samo![]()

Aczkolwiek cena tego laktatora zwala z nógA jesli chodzi o laktator to wiekszosc z nas chyba brala ten momcozy s12pro muszlowy . Moja znajoma teraz uzywa i bardzo jej rozkrecil laktacje wiec mam nadzieje, że ze mna bedzie tak samo![]()

Do fotelikaAle o jakim otulaczu mówisz? Do fotelika? Czy śpiworku do wózka?
Też właśnie myślę podobnie. Zawsze można przykryć kocem. A później już coraz cieplejJa śpiworek do gondoli kupiłam zimowy, ocieplany. Do fotelika cieńszy, bawełniany. To i tak będzie tylko w drodze z i do auta. Najwyżej kocem wtedy jeszcze małego otulę. A w aucie przecież ciepło. A termin mam na początek stycznia. Skoro Ty masz na koniec lutego to chyba też typowy zimowy do fotelika zbędny. Cieńszy dłużej posłuży ale to oczywiście Twoja decyzja![]()

Ja mam taki pół-ciepły, jakiś no name, bo mam kombinezon (nie puchowy), a jeszcze dokryc lekko można zawsze.Do fotelika
Do wózka wyczaiłam na grupie smieciarkowej z mojego miasta wełniany śpiworek, a wczoraj dostałam od koleżanki polarowy, też no name. Więc nie będę nic kupować.
W poniedziałek jadę odebrać chustę do noszenia, też ze śmieciarki

U mnie też, tylko mam w rodzinie dzieci i każdy wiedział, że się staramy o dziecko, więc wszystko zostawiali dla nasJa mam taki pół-ciepły, jakiś no name, bo mam kombinezon (nie puchowy), a jeszcze dokryc lekko można zawsze.
Do wózka wyczaiłam na grupie smieciarkowej z mojego miasta wełniany śpiworek, a wczoraj dostałam od koleżanki polarowy, też no name. Więc nie będę nic kupować.
W poniedziałek jadę odebrać chustę do noszenia, też ze śmieciarkiu mnie wyprawka jest na zasadzie less money, jak najmniejszym kosztem
![]()

Przejsciowka w cenie katarku na allegro :/ z checia sie dowiem jak to objescNosibio wyglada dobrze ale chyba bym nie dala tyle szmaluzamowilam katarek do odkurzacza mam zwykly i dysona i ciekawe co lepiej wyciagnie
tylko jeszcze ta przejsciowke bym musiala kupic . Chociaz czytalam ostatnio ze laska zrobila sama ze smoczka od butelki
![]()

reklama
Palinka13
Moderator
o takAczkolwiek cena tego laktatora zwala z nóg![]()