reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wow Aluśka jaką mała ma czuprynkę zajefajną :tak:

Dziewczynki zmykam , chęci są ale muszę cosik w domku zrobić a potem wybrać się na spacerek

reklama
Hej

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa.
Musicie mi wybaczyć, ale nie mam jakoś ochoty pisać.
Dzisiaj pogrzeb mojego dziadka :-(...

no jeszcze parę wkleję i zmykam na spacer :tak:

U mamusi w brzusiu- 5 miesiąc:tak:

po kapieli- mam już 8 dni :-D

a tu mam już 2 miesiące:-D

4 miechy za mną:-D

no i ostatnia fotka - mam na niej 7 miesięcy

dobra już nie przynudzam :zawstydzona/y::-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
Jeszcze tylko 4 dni
Dzień doberek:-) Ależ mnie dzieciaczki dziś obudziły:dry: o 7 rano:baffled: A ja chyba o 2 spac poszłam:wściekła/y: Siorka ty wiesz czemu;-) No ale doleżałam do 9 i jakoś żyję. Za komplementa dziękujemy:-p
Poprosze namiar na priv:tak::tak:
Witom:-D
Chłop wreszcie do pracy poszedł ufff.
Dziełczynki fotki są tak fajne,że tylko je obscrapkowywać:-D:-D:tak::tak:
A ja jestem złą jak osa:wściekła/y::wściekła/y:
Kupilim na Allegro fotelik na rower, nic specjalnego, wilkinowy bo nie na dalekie wyprway.Kupiłam go 11 lipca i co???? Dooooopa.Sprzedawca powiedział,że wysłał go 14 lipca i,ze pójdzie się na poczte dopytac i od tego czasu ECHO.Ja juz byłam u nas na poczcie, po foteliku ślad zaginął.Dobrze,ze za pobraniem sobie zażyczyłm.ALe strasznie nam zalezy na tym foteliku:-:)-:)-:)-(
kurcze to cię z tym fotelikiem załatwili:dry: Tak to chyba jest z naszą cudowną pocztą:angry: Bodzinko koffana jak ci się chce to scrapkuj nasze fotki:tak: Ja się nie pogniewam:-D Jeszcze na blogach mam foteczki to jak ci się któraś spodoba to do dzieła:-p Masz mój mail:confused:

Ptaszyno ale ci się pogoda na wakacje szykuje:szok::tak::cool2::cool2:jeśli faktycznie tak będzie jak zapowiadają, że cały następny tydzien po 30 stopni dzień w dzień to my z Szymkiem tez na zielona trawkę pojedziemy bo szkoda w tym miejskim zaduchu się kisić:sorry2::tak:
no ja to mam nadzieje że taka pogoda będzie:cool2: Muszę tylko zakupic jeszcze jeden dzieciowy krem+ jakieś antyalergiczne cuś for mi:sorry2: Niestety nadmorskie słońce mi niekoniecznie służy:baffled:

dobra oto moje porównanie:tak: zapraszam chętne :-D
MAMAczyTATA.pl

No i parę foteczek wspominkowych:-D
Amandzia chyba z godzinkę po porodzie:-D
amandzia1955wo7.jpg

na drugi dzień w szpitalu
wehiklp8.jpg

jeszcze w szpitalu:tak:
wehik1af9.jpg

myślę...:-D
wehik2xr9.jpg

mam już tydzień:-)(zdj robione komórką)
dsc03349pc0.jpg
śliczności maleńkie! Amandzia jest przepiękna, miotłą się od chłopaków nie opędzicie:-p Głosik oddany:tak:

Hej

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa.
Musicie mi wybaczyć, ale nie mam jakoś ochoty pisać.
Dzisiaj pogrzeb mojego dziadka :-(...
tulę cię mocno:-( trzymaj się:-(

Ostatnia edycja:
No Aluśka, ja bym na waszym miejscu juz zamek z wysoką wieżą szykowała co by Ślicznotke od nadmaieru adoratorów chronic.No ale urode ma po mamusi:tak::tak::tak:
Winka tulimy mocno i pewnie,ze nie pisz.Nie maszx teraz głowy biedactwo.
Iwonko nie mam meila...Kajś mi wcieło hmmmmmmm
Facet mi napisał,że był na poczcie i powinnam dostac fotelik dziś po południu...No zobaczymy...Jak go do końca tydnia nie bedzie to podziękuje i poszukam na miescu.

Aluśka Twoja Mała cudo:tak::tak::tak::tak:
Zuzkua Agatulka ja też poproszę namiar na nk:tak::tak::tak::tak::tak:
Napisałam Wam odrana mega posta i mi net padł i :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: że siły nie znalazłam na drugiego.
Staś dziękuję e-cioteczkom za życzenia:-D:-D:-D:-Dfldkgvn;sbli hglzdglzkshvbm,bv
Po swojemu offkors
Ja mam głowę do góry bo przecież to jeszcze nic złego tylr tylko że mi przykro ale dziękuję za dobre słowo:tak::tak::tak:
Winka tulę mocno i współczuję
Jaga jak mojemuy resetu raz w tygodniu nie robię i formata raz w miesiącu to bez kopa nie ruszy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Sikoreczka fotki rewelacja
A moja cudowna teściowa powiedziała,że panikuje u przesadzam i na siłę szukam chorób i wad u Stasia:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Noż ku.... no ale przecież nic nie robię innego od roku:sorry2:

Bodzia wysłałam ci namiary na gg;-)
Anula twojej teściowej to się chyba nudzi że ci dogaduje:dry: Ech z tymi teściówkami:no::angry:
Ja się kobitki odmeldowuje bo ruszyłam z PPD na dużą skalę. Zniosłam własnie resztę garów i musze półki szorowac i układac. Mamuśka chce co bym do niej pojechała na kawkę:sorry2: Ciekawe kiedy jak ja tu mam sprzątanie i pakowanie i jeszcze okazało sie że musze Adrianowi buty na wyjazd zakupic bo rozwalił:baffled:
Do potema:cool2:

reklama
Do góry