reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam z rana,u nas na razie słonecznie a jak będzie dalej to zobaczymy.Wczoraj też się tak zaczęło a skończyło się na ulewie.
JKRZYMKA-Nie zazdroszczę pobudki o 5.00.Jeśli chodzi o pranko to może się gąbeczka przybrudziła a Domisia chciała pokazać mamie jaka z niej gosposia
.
Jaga-U mnie to jest tak jak wstrząsnę to przez dwa dni robi wszystko a nawet więcej
jakby mógł do toalety by za mnie poszedł żeby mnie wyręczyć ale po dwóch dniach wszystko wraca do normy.Żeby mieć pożytek z chłopa musiałabym co dwa dni zadymę robić.
Nie powiem ma czasem odpały i zajmuje się sprawami którymi na co dzień by się nie zajął ale to żadkość.

reklama
Dzień dobry Dziewoje :-):-):-)
Małżonek w pracy, Amanda w łóżeczku stoi i dokazuje a ja na kompik myknęłam:cool2: wczoraj nie miałam czasu zajrzeć bo komp okupował mój szwagier i tylko na nk udało mi się zajrzeć :baffled: na szczęście pojechał sobie na tydzień nad morze:confused:
Jak już pisałam dopadł mnie katarek a wczoraj dołączył też kaszelek no i niestety Amanda dziś zaczęła pokasływać:szok::no:

Cześć to ja dumna Mama jednoroczniaka:tak::tak::tak::tak:Wklejam fotki za zeszłego roku i z sobotnieuj imprezy.Było super tylko mam nadzieję,że do następnej imprezy sama dam radę wszystko zrobić
Anula super foteczki

Spóźniona e- ciotka aluśka z Amandzią:tak:

Dla Stasia z okazji skończenia roczku:tak:
Życie jest szansą, schwyć ją.
Życie jest pięknem, podziwiaj je.
Życie jest radością, próbuj ją.
Życie jest snem, uczyń je prawdą.
Życie jest wyzwaniem, zmierz się z nim.
Życie jest obowiązkiem, wypełnij go.
Życie jest grą, zagraj w nią.
Życie jest cenne, doceń je.
Życie jest bogactwem, strzeż go.
Życie jest miłością, ciesz się nią.
Życie jest tajemnicą, odkryj ją.
Życie jest obietnicą, spełnij ją.
Życie jest smutkiem, pokonaj go.
Życie jest hymnem, wyśpiewaj go.
Życie jest walką, podejmij ją.
Życie jest tragedią, pojmij ją.
Życie jest przygodą, rzuć się w nią.
Życie jest szczęściem, zasłuż na nie.
Życie jest życiem, obroń je.
parcelsm6.jpg

:sorry2::sorry2::sorry2: zapiłam wczoraj;-);-) żartuję ofkors, ale dopadła mnie tak gigantyczna migrena, że siedzenie przy kompie byłoby heroizmem jeśli nie masochizmem:tak::tak:na szczęście dzisiaj już wszystko gra :-):-)
no to mówię wszystkim laseczkom domowym
hello_11.gif
i idę śniadanko samotne zarzucić bo męż już w pracy. no i dla Szyma mus jedzonko zabełtac - jakby to nasza Martusia powiedziała:tak:;-)

Helol!

Spóźnione życzonka dla Stasia
puffo003.gif

Marta pozdrawiam Lachony (wczoraj dostałam od niej smska) :-)
Aluśka zdrówka dla Was!

Aluśka teściów współczuję moi są oki no i widzę ich tylko raz na czas:-)
ja niestety z nimi mieszkam:growl: ale może juz niedługo to się odmieni:sorry2:
JKRZYMKA śliczne zdjęcia, urocze dzieciaczki:tak:;-)
Aluśka aby katarek szybko przeszedł :tak: Zdrowiej nam koffana szybko obyś Amandzi nie zaraziła;-). Takiej to dobrze, mąż zrobił obiadek i jeszcze dzieckiem się zajmuje :tak: Niemoge sie już dopczekać kiedy mój bedzie w domu i co niedziela bedzie nam serwował obiadki.
agga dziękuję Kochana :blink::tak:
Uwielbiam takie wspomnienia i chętnie się przyłączę.

Ostatnio na sierpniowych maluchach zaproponowałam taki powrót do przeszłości i powiem ci że super wyprawa.

.Zobacz załącznik 86282 Zobacz załącznik 86283 Zobacz załącznik 86284 Zobacz załącznik 86285
Aneta cudowne foteczki:tak::tak::-) rozkosznie moja mała imienniczka wygląda:tak::-)
Śliczne dzieciaczki! Ah te wspomnienia.......
To ja moich też wrzucę:
na pierwszym Adrianek a na drugim Magdusia:-D
Sikoreczka słodkie maleństwa :tak::tak::-)
Zajefajne foteczki z czerwcowego pikniku:tak:
widać że Adrianek i Magdusia byli bardzo zadowoleni:-):tak::tak:
PIĘKNE NOWORODZIE:-D:-D
Ja potem stworze scrapka wspomnieniowego to wam wkleje, teraz Lolo tuz po narodzinach i miesięczny i pół roczny:-D:-DA i jeszcze u mamusi w brzusiu i mamausia we ciąży
Bodzia śliczne zdjęcia :tak::-):-) miodzio Karolek :-):-):-)
Bardzo ładnie z brzusiem wyglądałaś :tak::-):-)
Hej dziewczynki

Ja tylko na chwilkę.
Wczoraj nad ranem zmarł mój dziadek :-:)-:)-(.
Winka przykro mi z powodu dziadka:-:)-:)confused:
Jaga, Sikoreczka superaśne foteczki ze spotkanka:tak:

Hej ja mam dopiero chwilę spokoju.Poszłam dziś ze Stasiem na kontrolę do lekarza i dostałam gratis trzy skierowania nafizjoterapie bo trochę się opóźnia w rozwoju motorycznym:baffled::baffled::baffled::baffled: na morfologięi do ustne dookulisty bo mu lewe oczko ucieka.Udałomi się dzisiaj załatwić fizjoterapię i pierwsza z 10 już za nami:-):-):-)ale dołka złapałam nie powiem.Dlaczemu jemu wiecznie coś nie tak:-:)-:)-:)-:)-(No nic i tak jest najwspanialszy pod słońcem.A i obcięłam mu dzisiaj włoski:tak::tak::tak::tak:teraz to dopiero przystojniak.
Anulka kochanie nie zamartwiaj się na zapas - pójdziecie,okulista go obejrzy fachowym okiem i może się okaże że wcale nie jest tak strasznie jak to brzmi. głowa do góry:tak:;-)no i czekam na fotke Stanisława w nowej trendy fryzurze:-):-)

Dobra to obiecane wczorajsze fotki. Oczywiście oprócz mnie i Beboków są na nich Jaga i Agatka;-)
Obraz112.jpg

Obraz113.jpg

Obraz117.jpg

Obraz118.jpg

Obraz126.jpg

Obraz138.jpg

Obraz139.jpg

Obraz141.jpg

i na koniec zdjęcie na prośbę mego synia:
Obraz145.jpg

Siorka podesłała mi zdjecia z naszego czerwcowego pikniku. Muszę wam kilka wrzucic:tak:
bytom_0075.jpg

bytom_1390.jpg

bytom_1291.jpg

bytom_0557.jpg

bytom_0315.jpg

bytom_0170.jpg

ach wspaniale się bawiliśmy :-D
Sikoreczka fotki radosne, wakacyjne i bardzo roześmiane:tak::-DBeboki do wyściskania, a Tym masz Laska linię:szok::szok::szok:w kompleksy wpadam normalnie:dry::dry:

Meg jak tam dzidź w brzuszku:confused:daje ci troszkę odpocząć od łazienki:confused::confused:jak nastroje przed wyjazdem wakacyjnym:confused:

Ptaszyno ale ci się pogoda na wakacje szykuje:szok::tak::cool2::cool2:jeśli faktycznie tak będzie jak zapowiadają, że cały następny tydzien po 30 stopni dzień w dzień to my z Szymkiem tez na zielona trawkę pojedziemy bo szkoda w tym miejskim zaduchu się kisić:sorry2::tak:

reklama
dobra oto moje porównanie:tak: zapraszam chętne :-D
MAMAczyTATA.pl

No i parę foteczek wspominkowych:-D
Amandzia chyba z godzinkę po porodzie:-D

na drugi dzień w szpitalu

jeszcze w szpitalu:tak:

myślę...:-D

mam już tydzień:-)(zdj robione komórką)

Ostatnia edycja:
Do góry