reklama
aneta456
kocham i jestem kochana
A u nas piękne słońce i ciepełko.
Winka-Tak mi przykro.
Mnie też chęć bierze na maleństwo,ale muszę jeszcze"chwilę"poczekać.kurcze jak patrzę na te fotunie z dzidziami to aż mnie chęciówka łapie na brzuszkachyba oszalałam jakby mi było mało
.........
Winka-Tak mi przykro.
Cześć to ja dumna Mama jednoroczniaka

Wklejam fotki za zeszłego roku i z sobotnieuj imprezy.Było super tylko mam nadzieję,że do następnej imprezy sama dam radę wszystko zrobić

Załączniki
Ostatnia edycja:
heloł lejdis :-) melduję że się odnalazłam ino jeszcze nie nadrobiłam bo nie mam kiedy
po spacerze jak Szym padnie to poczytam co tam w trawie piszczy;-)
Weeekend na turne spędziliśmy po babciach, dziadkach, pradziadkach i chrzestnych. jestem wykończona taką dwudniówką
zaraz smigamy na spacer bo jestesmy na randkę z Tośką umówieni, która ma 5 miesięcy w brzuszku;-);-)pogoda do bani ale mam nadzieję, że nie zacznie padać bo wtedy musielilbyśmy siedzieć w domku a jak wszyscy wiemy dzieci wtedy maja kumulację energii co ma się odwrotnie proporcjonalnie do sił mamusi;-)

Całuję wszystkie strasznie mocno a najbardziej moje pokrewne dusze 3

Stanisławie Anuli ściskam na progu wielkiego świata , który coraz szerzej otwiera przed Tobą swoje drzwi

Weeekend na turne spędziliśmy po babciach, dziadkach, pradziadkach i chrzestnych. jestem wykończona taką dwudniówką

Całuję wszystkie strasznie mocno a najbardziej moje pokrewne dusze 3

Stanisławie Anuli ściskam na progu wielkiego świata , który coraz szerzej otwiera przed Tobą swoje drzwi

Dziękujemy za życzeniaStanisławie Anuli ściskam na progu wielkiego świata , który coraz szerzej otwiera przed Tobą swoje drzwi![]()

STASIU
W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok
Sto Lat, Sto Lat i oby każdy następny roczek był i dla Mamy i dla Synka jeszcze piękniejszy i wspanialszy

W dniu tak pięknym i wspaniałym,
życzę Ci serduszkiem całym,
dużo zdrowia sto lat życia
milion złoty do zdobycia.
Pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok
Sto Lat, Sto Lat i oby każdy następny roczek był i dla Mamy i dla Synka jeszcze piękniejszy i wspanialszy

agga143
Entuzjast(k)a
Hej dziewczynki
Ja tylko na chwilkę.
Wczoraj nad ranem zmarł mój dziadek :--
-(.
Tak mi przykro :-( tulaski dla Ciebie
Cześć to ja dumna Mama jednoroczniakaWklejam fotki za zeszłego roku i z sobotnieuj imprezy.Było super tylko mam nadzieję,że do następnej imprezy sama dam radę wszystko zrobić
Cześć dumna mamo jednoroczniaka ;-) Super że jesteś zadowolona z roczku Stasia

Najlepsze życzonka dla Stasia , i buziaki od cioć BB
Załączniki
reklama
Podziel się: