reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa.
Musicie mi wybaczyć, ale nie mam jakoś ochoty pisać.
Dzisiaj pogrzeb mojego dziadka :-(...
Tulasy Winka.

Aluśka
Amanda na miss piękności rośnie ale włosów to ma dziewczyna że hoho:tak::-D:-D

Bodzia też niefartownie trafiłaś na tego sprzedającego fotelik bo albo jakiś niesumienny albo na poczcie zapili i znajdzie się za tydzien w innym mieście jak to u Marty z kosmetykami było:dry::dry:trzymam kciuki żeby się znalazł bo już by Lolek mógł z rodzicami wojażować:tak::-):-)

No i zapomniałam w tym miesiącu sformatować dysku i już doprowadza mnie do szału.Kiedyś go uduszę:angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Anula nie doczytałam ale o mężu piszesz:confused:;-):-D:-Dczy o kompie bo jestem w rozterce:confused::blink:

jakoś mnie słabość dzisiaj wzięła. nie mam siły ani ochoty na nic:dry:zasnęłabym najchętniej i chyba tak zrobię bo dopiero Szymka zaśpiłam to jakąś godzinkę mi się uda myślę:dry:

Aluśka-Córa prześliczna i ta burza włosów CUDO!!A jeśli mogę spytać ile masz lat bo na tym zdjęciu to wyglądasz na góra 15.
Dziękujemy za komplementy.
A my dzisiaj cały dzień poza domem zrobiliśmy sobie małą wycieczkę rodzinną do Kołobrzegu.Alunia wymęczona śpi mąż na ryby poszedł"jak zwykle"ale to i dobrze bo przynajmniej cisza,spokój i nikt mi nie truje że za dużo przy kompie siedzę.
Bodzinka-Ja tydzień temu zamawiałam pościel dla Aluni z tym że w sklepie internetowym a oni nawet nie wysłali paczki.Już mnie nerw bierze.

Ostatnia edycja:
:baffled::baffled:a tu cisza jak makiem zasiał. no tak sezon ogórkowy:cool2::cool2::cool2:
idę zalec z mężem na kanpie i Dr Housa będziemy oglądać:tak:
życzę Wam kobitki nocki, która przynosi ukojenie i odpoczynek po dłuuugim dniu:tak:;-)
niteboybed.gif

. :no: Kurcze czy Wy też tak macie , że jak jest coś do załatwienia to jak nie powiesz sam nie wpadnie na to aby pomóc?? Może ja jetem za dobra i za dużo spraw za niego załatwiałam i się przyzwyczaił :confused::confused::confused:
Dobraj nocki

Fakt, faceci są strasznie niekumaci szczegónie jeśli trzeba coś załatwić:no:

Poprosze namiar na priv:tak::tak:
Aluśka Twoja Mała cudo:tak::tak::tak::tak:
Zuzkua Agatulka ja też poproszę namiar na nk:tak::tak::tak::tak::tak:

Zaraz wysyłam priv

Ptaszyno ale ci się pogoda na wakacje szykuje:szok::tak::cool2::cool2:jeśli faktycznie tak będzie jak zapowiadają, że cały następny tydzien po 30 stopni dzień w dzień to my z Szymkiem tez na zielona trawkę pojedziemy bo szkoda w tym miejskim zaduchu się kisić:sorry2::tak:

Ja góralka powtarzam że sierpień będzie ładny a potem pażdziernik. Po za tym znośnie

Hej

Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa.
Musicie mi wybaczyć, ale nie mam jakoś ochoty pisać.
Dzisiaj pogrzeb mojego dziadka :-(...

Głębokie wyrazy współczucia. Trzymaj się!

Co tu tak cicho dzisiaj???

HURAAAAAA!
Posprzątalam:-D:-D:tak: Nareszcie:-p Kuchnia lśni, łazienka też. Pozostał mi tylko nasz pokój ale to w czwartek, bo jutro się wybieram do mamy;-) Kurcze byłam u nas w sklepie i sandały na Adusia kosztują 50-60 złotych:szok: U mamy w mieście jest tańszy sklep:tak:

Nieee ja nie śpię tak wcześnie:-D To jedyna pora kiedy mogę poby sama ze sobą:tak:
Zobacz dzisiejsze arcydzieło mojej córci:sorry2:
23435413099.jpg

Tylko jest jeden minus: zmyc się nie da:no:

reklama
Do góry