reklama
Tulasy Winka.Hej
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa.
Musicie mi wybaczyć, ale nie mam jakoś ochoty pisać.
Dzisiaj pogrzeb mojego dziadka :-(...
Aluśka Amanda na miss piękności rośnie ale włosów to ma dziewczyna że hoho

Bodzia też niefartownie trafiłaś na tego sprzedającego fotelik bo albo jakiś niesumienny albo na poczcie zapili i znajdzie się za tydzien w innym mieście jak to u Marty z kosmetykami było

Anula nie doczytałam ale o mężu piszeszNo i zapomniałam w tym miesiącu sformatować dysku i już doprowadza mnie do szału.Kiedyś go uduszę![]()

jakoś mnie słabość dzisiaj wzięła. nie mam siły ani ochoty na nic

aneta456
kocham i jestem kochana
Aluśka-Córa prześliczna i ta burza włosów CUDO!!A jeśli mogę spytać ile masz lat bo na tym zdjęciu to wyglądasz na góra 15.
Dziękujemy za komplementy.
A my dzisiaj cały dzień poza domem zrobiliśmy sobie małą wycieczkę rodzinną do Kołobrzegu.Alunia wymęczona śpi mąż na ryby poszedł"jak zwykle"ale to i dobrze bo przynajmniej cisza,spokój i nikt mi nie truje że za dużo przy kompie siedzę.
Bodzinka-Ja tydzień temu zamawiałam pościel dla Aluni z tym że w sklepie internetowym a oni nawet nie wysłali paczki.Już mnie nerw bierze.
Dziękujemy za komplementy.
A my dzisiaj cały dzień poza domem zrobiliśmy sobie małą wycieczkę rodzinną do Kołobrzegu.Alunia wymęczona śpi mąż na ryby poszedł"jak zwykle"ale to i dobrze bo przynajmniej cisza,spokój i nikt mi nie truje że za dużo przy kompie siedzę.
Bodzinka-Ja tydzień temu zamawiałam pościel dla Aluni z tym że w sklepie internetowym a oni nawet nie wysłali paczki.Już mnie nerw bierze.
Ostatnia edycja:
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
.Kurcze czy Wy też tak macie , że jak jest coś do załatwienia to jak nie powiesz sam nie wpadnie na to aby pomóc?? Może ja jetem za dobra i za dużo spraw za niego załatwiałam i się przyzwyczaił
Dobraj nocki
Fakt, faceci są strasznie niekumaci szczegónie jeśli trzeba coś załatwić

Poprosze namiar na priv![]()
Aluśka Twoja Mała cudo
Zuzkua Agatulka ja też poproszę namiar na nk![]()
Zaraz wysyłam priv
Ptaszyno ale ci się pogoda na wakacje szykujejeśli faktycznie tak będzie jak zapowiadają, że cały następny tydzien po 30 stopni dzień w dzień to my z Szymkiem tez na zielona trawkę pojedziemy bo szkoda w tym miejskim zaduchu się kisić
![]()
Ja góralka powtarzam że sierpień będzie ładny a potem pażdziernik. Po za tym znośnie
Hej
Dzięki dziewczyny za wszystkie słowa.
Musicie mi wybaczyć, ale nie mam jakoś ochoty pisać.
Dzisiaj pogrzeb mojego dziadka :-(...
Głębokie wyrazy współczucia. Trzymaj się!
Co tu tak cicho dzisiaj???
sikoreczka79
Fanka BB :)
HURAAAAAA!
Posprzątalam

Nareszcie
Kuchnia lśni, łazienka też. Pozostał mi tylko nasz pokój ale to w czwartek, bo jutro się wybieram do mamy;-) Kurcze byłam u nas w sklepie i sandały na Adusia kosztują 50-60 złotych
U mamy w mieście jest tańszy sklep
Posprzątalam

Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
sikoreczka79
Fanka BB :)
Nieee ja nie śpię tak wcześnie
To jedyna pora kiedy mogę poby sama ze sobą
Zobacz dzisiejsze arcydzieło mojej córci
Tylko jest jeden minus: zmyc się nie da

Zobacz dzisiejsze arcydzieło mojej córci

Tylko jest jeden minus: zmyc się nie da

reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Skąd ja to znam.
Ja sobie siedzę w nocy bo nie mam ochoty kłaść się do pustego małżeńskiego łóżka:-
baffled:

Ja sobie siedzę w nocy bo nie mam ochoty kłaść się do pustego małżeńskiego łóżka:-

Podziel się: