kamilaa919
Fanka BB :)
To co, przenosimy się tam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak się wystraszył badańCześć Dziewczyny. Dołączam. Termin porodu według odm 2.06. To moja pierwsza ciąża, staraliśmy się długo. Udało się po tym jak chciałem wysłać męża na badania.![]()
No i super! Nie po to płacimy tyle czasu składki, żeby za wszystko płacić!Administracja napewno założy nam wątek prywatny, tylko chwila cierpliwości jest potrzebna...
Po interwencji udało mi się zapisać do tego lekarza na NFZ idę w środę na 18![]()
Dawaj zaraz znać co tam u FasolkiDziewczyny właśnie siedzę i czekam na lekarza, stresuje się bardzo. Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty![]()
zaraz wchodzę. Dam na pewno, mam nadzieję, że serduszko dalej bije, dzisiaj 12tcDawaj zaraz znać co tam u Fasolki![]()
wierzę że jest ok, dawaj znać od razu po. Czy to już wizyta z badaniami prenatalnymi?zaraz wchodzę. Dam na pewno, mam nadzieję, że serduszko dalej bije, dzisiaj 12tc
jeszcze nie, badania prenatalne mam 23.11wierzę że jest ok, dawaj znać od razu po. Czy to już wizyta z badaniami prenatalnymi?