reklama
Albo na photoscapie masz taka opcje "resize", albo ja na fotosik wrzucam i potem robie kopjuj wklej i już.Wchodzą mi bez problemuBodziu jak zmiejszyć foty by na NK wlazły bo z regóły przycinam![]()

Zobacz dzisiejsze arcydzieło mojej córci
![]()
Tylko jest jeden minus: zmyc się nie da![]()

Fajna kuchnia. i jak ascetycznie

Bodzia ale Sikoreczki obskrapkowałaś

Boshe jak mi szybko noc minęła

pranie składam i śniadanie montuje. coś u nas słońce dzisiaj leniwe i tylko czasem oczka przeciera

Nadal 37,7 i śpi:-
-(No ale poszukajmy pozytywów..Nie kaszle, nie płakusia, odpoczywa a ja moge pozalegać
Iwonko kuchnia mmmmmmmmmmmmmmmm
Madzik no to czekamy..A ja chce koniecznie fotke, która masz na NK.Ty i Szym na wsi, trzymasz go na rękach, Ty jesteś w chuście i to ostatnie Szyma z NK.Reszte masz dowolnośc

Iwonko kuchnia mmmmmmmmmmmmmmmm
Madzik no to czekamy..A ja chce koniecznie fotke, która masz na NK.Ty i Szym na wsi, trzymasz go na rękach, Ty jesteś w chuście i to ostatnie Szyma z NK.Reszte masz dowolnośc

Winka
PoplątanA z PomieszanieM
Hej lasencje.
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie Wasze słowa. Dodały mi otuchy...
Wszystkie zdjęcia są BOSKIE, bez wyjątku :-).
sikoreczko kuchnia, no, no. Mam taki sam stół
:-), tyle, że u nas stoi w dużym pokoju, bo w kuchni miejsca brak, niestety. Ja też przerabiałam etap pisaków na ciele. Schodziło po kilku praniach ;-).
zuskus nie zazdroszczę rozłąki z mężem. Musi być Ci bardzo trudno. Ale chyba jakieś urlopy ma ? Bo jak tak, to na pewno próbujecie wszystko nadrobić. Masz wspaniałe dzieciaki, które pewnie nie pozwalają się Tobie smucić
:-).
No i jesteś pierwszą góralką, którą znam ( choć tylko wirtualnie ). Pewnie masz charakterek
. No i zazdroszczę widoków, bo góry kocham i uwielbiam ponad wszystko
:-).
Jeszcze raz dziękuję za wszystkie Wasze słowa. Dodały mi otuchy...
Wszystkie zdjęcia są BOSKIE, bez wyjątku :-).
sikoreczko kuchnia, no, no. Mam taki sam stół

zuskus nie zazdroszczę rozłąki z mężem. Musi być Ci bardzo trudno. Ale chyba jakieś urlopy ma ? Bo jak tak, to na pewno próbujecie wszystko nadrobić. Masz wspaniałe dzieciaki, które pewnie nie pozwalają się Tobie smucić

No i jesteś pierwszą góralką, którą znam ( choć tylko wirtualnie ). Pewnie masz charakterek

Madzik no to czekamy..A ja chce koniecznie fotke, która masz na NK.Ty i Szym na wsi, trzymasz go na rękach, Ty jesteś w chuście i to ostatnie Szyma z NK.Reszte masz dowolnośc![]()

Boszeeeeee co ja za głupte napisałamAlbo na photoscapie masz taka opcje "resize", albo ja na fotosik wrzucam i potem robie kopjuj wklej i już.Wchodzą mi bez problemu![]()

Sikoreczka Kuchnia piękna a tatuaże Madzi rewelacja ludzie płacą grube pieniądze za coś takiego a ona ma za free

Madżka mówiłam o m.
Bodziu tulaski dla Lolka i oby szybko samo przeszło

a zdjęcia super
Aneta ja mam to samo ale jak mały mi dwie noce daje czadu to trzeciej viburcol mu daje (czopki homeopatyczne uspokajające na m.in. ząbkowanie).Trzymaj się jeszcze trochę to zęby się skończą;-)

Madżka mówiłam o m.
Bodziu tulaski dla Lolka i oby szybko samo przeszło

Aneta ja mam to samo ale jak mały mi dwie noce daje czadu to trzeciej viburcol mu daje (czopki homeopatyczne uspokajające na m.in. ząbkowanie).Trzymaj się jeszcze trochę to zęby się skończą;-)

Madżka mówiłam o m.

reklama
Madźka sprzedałam mu z mojego 38 i jest ok.On jest dziwny poważnie przed ślubem był jakiś inny;-)albo moja miłość była wtedy oślepiona

My dziś znów do lekarza mam nadzieję,że wyniki będą ok

Jutro okulista i mam nadzieję,że póki co koniec.Staś miał wczoraj pobiraną krew normalnie z żyły i nawet nie zapłakał mój dzielny mężczyzna

Chciałam Wam wrzucic foty ale mój kompik nie dogaduje się z aparatem i mus czekać aż m. wróci i naprawi

My dziś znów do lekarza mam nadzieję,że wyniki będą ok

Podziel się: