reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

zuzkus ach... Piękne widoki... Dzięki :-). I powiem, Ci, że na avatarze wyglądasz strasznie młodziutko :-).
A ja jestem z miasta Królów Polskich, czyli z Krakowa :-).

reklama
No bo ja jestem młoda:-D:-D:-D

A jeśli z Krakowa to do gór masz blisko, do mnie 100 km:-)
:-) Wcale w to nie wątpię, żeś młoda :-D. Każda z Nas przecież taka jest :tak:.
Oj, uważaj, bo jeszcze wpadnę tam do Ciebie z moją ferajną ( małż + córa + ja ) :-D. Nie mamy gdzie na wakacje pojechać :-p;-):-).

Zuzkus bajeczne miejsce do mieszkania... Nam w tym roku pozostaje oglądać widoki w interku bo niestety nigdzie nie jedziemy ale odbijemy sobie to w przyszłym... i to już w zimę na narty!!!:tak::-D

Zuskus widoki miód malina:-D:-D
Choć ja osobiście wole morze i Mazury..taaa woda mój żywioł:-D
Dobra ja na razie mykam

HELOŁ!!
Dorwałam neta na chwilkę więc od razu do Was piszę :tak:
Stęskniłam się strasznie :blink:
Przy okazji witam nowe mamusie, bo mignęło mi kilka nowych nicków ;-)

Więc wakacje udane, żal było wyjeżdżać. Niestety, zaraz po powrocie do domu padł mi laptop, okazało się że twardy dysk się spieprzył a co za tym idzie - wszystkie dane zostały utracone :-( Mnóstwo zdjęć Oliwki, zdjęcia ze ślubu mojego z Jackiem, ze ślubu Jacka siostry i niestety również te z Chorwacji (a nacykałam na Chorwacji ponad 2 tysiące fotek) :-(

Żeby nie było że to wszystko - Oliwka przywiozła ze sobą paciorkowca lub gronkowca, ma wstrętną ranę pod pachą i na ręce, ale od momentu jak lekarz przepisał nam maść z antybiotykiem jest lepiej. Tylko się bidulka męczy troszkę, no ale do wesela się zagoi :tak:

Pogoda u nas okropna, wieje, pada, chłodno... Oliwkamiauczy nie wiem dlaczego. Po wczasach stała się nieznośna :baffled:

I tymczasem to tyle, postaram się zajrzeć wieczorkiem

reklama
inna witaj z powrotem :-).
Kurcze, szkoda tych zdjęć. Tyle wspomnień. A nie masz gdzieś na płytkach tych zdjęć ? Bo ja przeważnie zawsze robię kopie gdyby coś się stało.
No i dobrze, że Oliwii ta maść z antybiotykiem pomaga. Ciekawe gdzie bidulka złapała to paskudztwo. W wodzie ? Buziaki dla Niej :tak:.
No i pewnie opaleni jesteście :tak:.

Do góry