reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej inna_22 a na "opolszczyźnie" to nie chcesz ze mną rozmawiać:-(, ale spoko wiem, że często jestesmy na różnych wątkach i brakuje na wszystko czasu...:sorry2:
Opowiedz jak było w chorwacji? Byliście na zorganizowanych wczasach czy sami szukaliście?
A jednak mam dobrą wiadomość. Postanowiliśmy się wyrwać w ostatni weekend sierpnia i jechać w górki do mojej cioci (jordanów okolice Rabki i Zawoji) i tam gdzie jest pochowana Babcia, bo niestety nie byłam na pogrzebie z powodu maleństwa. No ale za miesiąc powinien już ładnie znieść podróż.

reklama
Inna_22 spytaj się jakiegoś dobrego informatyka czy nie idzie odzyskać. Nie masz kopii zapasowej? Niektórzy robią raz w miesiącu. A chwileczkę przecież mój małż jest informatykiem. Spytam się go co i jak tylko powiedz mi co się stało z laptopem.

Kerry to zykły serek homogenizowany : 0,2 l serka waniliowego, 0,1 l serka naturalnego, 0,1 cukru pudru no i jakas polewa czekoladowa zrobiona w ślimaka którą na świerzo lalanej , nożem robie kreski i wychodzi pajęczynka ;-):tak:

Inna ale miałas fajnie na wakacjach szkoda tylko że mała coś złapała:-( no i tych wszystkich fotek :-(
na poprawe humorku :tak:

:-) Wcale w to nie wątpię, żeś młoda :-D. Każda z Nas przecież taka jest :tak:.
Oj, uważaj, bo jeszcze wpadnę tam do Ciebie z moją ferajną ( małż + córa + ja ) :-D. Nie mamy gdzie na wakacje pojechać :-p;-):-).

Nie ma problemu, zapraszam!:tak: Miejsca w domu dosyć i sianko w stodole:-)

Zuzkus bajeczne miejsce do mieszkania... Nam w tym roku pozostaje oglądać widoki w interku bo niestety nigdzie nie jedziemy ale odbijemy sobie to w przyszłym... i to już w zimę na narty!!!:tak::-D

Hi, hi a ja góralka i na nartach nie jeżdże:-D

Hej inna_22 a na "opolszczyźnie" to nie chcesz ze mną rozmawiać:-(, ale spoko wiem, że często jestesmy na różnych wątkach i brakuje na wszystko czasu...:sorry2:
Opowiedz jak było w chorwacji? Byliście na zorganizowanych wczasach czy sami szukaliście?
A jednak mam dobrą wiadomość. Postanowiliśmy się wyrwać w ostatni weekend sierpnia i jechać w górki do mojej cioci (jordanów okolice Rabki i Zawoji) i tam gdzie jest pochowana Babcia, bo niestety nie byłam na pogrzebie z powodu maleństwa. No ale za miesiąc powinien już ładnie znieść podróż.

Rabka to prawie moje strony:-):tak:
My myślimy w końcu sierpnia na Słowacje myknąć bo ode mnie to rzut beretem do granicy 5 km a ceny nieporownywalne. No i to piwo:-D

Madziu zdolaniacha z Szymona, tylko czy łóżeczko to wytrzyma
no mnie tez to martwi bo już zaczynają śruby się sypać z blokady biegunów:-p:-D:-D

Mój synuś dostaje ataków histerii:angry::angry::angry::angry:Wydaje z siebie jakieś dziwne odgłosy kwiki krzyki czy coś:-D:-D:-D:-D:-D:-DUciekamy spacerkować i popsiątać trochę
Anula tzw. kociokwik u mnie w domu na zmianę z piskami indiańskimi to normalka:tak::tak:oj chyba Staś i Szym by się dogadali:-D:-D:-D

Zuzkus:szok::szok: no masz kobito na co spozierac przez to okienecko;-):-D:-D ja też uwielbiam góry i jak mały troszku podrośnie to na pewno mu te miłość zaszczepię:tak:

Krzymka ciacho pyyyszota:-):-Dw sam raz po spacerku wszamałam;-)
Martynkaaaa
image001.gif
ale cię dłuuugo nie było:dry:przykro mi z powodu straconych wspomnień. i tulasy dla Oliwiany koffanej naszej. też jej się paskuda czepiła:dry:dobrze, że antybiotyk zaraz poszedł i wszystko jest pod kontrolą:tak::tak:

my już po spacerze. Szym chrapie smacznie. obiad nastawiony. nic tylko z tych nudów zacznę prasować:dry:;-):-D:-D

zuzkus zawsze można się nauczyć, nigdy nie jest za późno. Ja dopiero dwa sezony jeździłam ale wciągnęło mnie na maksa. no a teraz dwa lata przerwy no bo najpierw jedno małe a teraz ciąża była dlatego czekam z upragnieniem na zimę...porządną!

Bodzinka widziałam podpis na NK malutki gorączkuje ? myślisz że to trzydniówka czy cu innego ?:-:)confused:
daj mu od coteczki bb :tak:
Nie wiem..Nie za pózno na trzydniówke??? W każdym razie śpi i do tego zasypia gdzie popadnie, a jak nie śpi to sie tuli.
Martynkaaaaaaaaaaaaa o jak miło Cię czytac.Oj biedna Ty ze zdjeciami:-:)-(Ja bym się zapłakała.Dlatego na bieżąco zgrywam bo mi kiedyś szlag trafił scrapki:dry::dry:Dla mojej synówki całusek mocny.Biedna Maleńka.
Idze ziemniaki na pół dzielić boe M pózniej dziś wraca..A na dworze wieje, ze strach:szok::szok:

reklama
Witam Kobitki:confused:
Ja tak na szybko bo mała marudzi a mnie głowa strasznie boli brałamtabletki przeciw bólowe ale nic nie pomógł:no:
położyłabym się ale niestety diablatko dokazuje:no:

Dziękuję Kochane w imieniu Amandzi za miłe słowa :tak:
Sikoreczka kuchnia jak marzenie nic dodać nic ując:tak::tak:;-)
Fajne tatuaze sobie Madzia zrobiła na nóżkach:-D:-D
Aneta 15 powiadasz dziękuję za komplementa :-D:-D:-D na tym zdjęciu mam 21 lat:tak:;-)
Zuzkus współczuję takiej rozłąki z małżonkiem:-(
ładne widoczki masz:tak::-):-)
Bodzia foteczki cudowne:tak::-)
Oby u Karolka ta podwyższona temperatura to tylko zęby a nie jakieś chorubsko:-(
Jkkrzymka fajne zdwitajjątko:tak: urocze szkraby :tak:;-)
Martyna szkoda że straciłaś zdjęcia ale może jeszcze uda się je jakoś odzyskać :confused:
Biedna Oliwka oby szybko się jej to zagoiło:confused:

spadam bo już piszę to z godzinę z Amanda przy nogach :confused:
a głowa jak bolała tak boli i nie ma zamiaru przestać :frown: buuuu:frown:

Do góry