reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Zobacz dzisiejsze arcydzieło mojej córci:sorry2:
23435413099.jpg

Tylko jest jeden minus: zmyc się nie da:no:
:-D:-D:-D:-DA po co ma się zmywać:confused::confused::confused: Sikoreczka to się Body Painting nazywa:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:;-);-)i ma się niezmywać:sorry2:

Fajna kuchnia. i jak ascetycznie:szok::szok:u mnie taki stan jest niemal nieosiągalny bo zawsze coś zalega na blatach, że o zlewie nie wspomnę:dry:Sikoreczka to teraz z TAKIEJ kuchni poprosimy o pyszności do kucharskiej:tak::-):-)

Bodzia ale Sikoreczki obskrapkowałaś:tak::tak::-):-)chyba normalnie będę musiała ci nasze zdjęcia podesłać;-):tak::happy2::happy2:

Boshe jak mi szybko noc minęła:dry::dry:spać nie nadążyłam i teraz kawa by się zdała ale wyszła i trzeba się zebrać i po nią pójść:dry::dry:Zapomniałam Wam wczoraj napisać, że Szymek wynalazł nowy sposób na siadanie w łóżeczku:tak:wstaje przytrzymuje się barierki, rozszerza maksymalnie nogi , puszcza rączki i klap na dupcie. A w łóżeczku wszystko podskakuje:-D:-D:-D
pranie składam i śniadanie montuje. coś u nas słońce dzisiaj leniwe i tylko czasem oczka przeciera:dry:

Nadal 37,7 i śpi:-:)-(No ale poszukajmy pozytywów..Nie kaszle, nie płakusia, odpoczywa a ja moge pozalegać:-p
Iwonko kuchnia mmmmmmmmmmmmmmmm
Madzik no to czekamy..A ja chce koniecznie fotke, która masz na NK.Ty i Szym na wsi, trzymasz go na rękach, Ty jesteś w chuście i to ostatnie Szyma z NK.Reszte masz dowolnośc:-p:-p

Hej lasencje.

Jeszcze raz dziękuję za wszystkie Wasze słowa. Dodały mi otuchy...

Wszystkie zdjęcia są BOSKIE, bez wyjątku :-).

sikoreczko kuchnia, no, no. Mam taki sam stół :tak::-), tyle, że u nas stoi w dużym pokoju, bo w kuchni miejsca brak, niestety. Ja też przerabiałam etap pisaków na ciele. Schodziło po kilku praniach ;-).

zuskus nie zazdroszczę rozłąki z mężem. Musi być Ci bardzo trudno. Ale chyba jakieś urlopy ma ? Bo jak tak, to na pewno próbujecie wszystko nadrobić. Masz wspaniałe dzieciaki, które pewnie nie pozwalają się Tobie smucić :tak::-).
No i jesteś pierwszą góralką, którą znam ( choć tylko wirtualnie ). Pewnie masz charakterek :-p. No i zazdroszczę widoków, bo góry kocham i uwielbiam ponad wszystko :tak::-).

Madzik no to czekamy..A ja chce koniecznie fotke, która masz na NK.Ty i Szym na wsi, trzymasz go na rękach, Ty jesteś w chuście i to ostatnie Szyma z NK.Reszte masz dowolnośc:-p:-p
:-D:-D:-D:-D:-D łokiej. podeslij mailika na gg to popołudniem siem zbiorę, spakuję zdjątka i prześlę. Ucałuj Lolka w to ciepłe czółko:tak::tak:

Albo na photoscapie masz taka opcje "resize", albo ja na fotosik wrzucam i potem robie kopjuj wklej i już.Wchodzą mi bez problemu:tak::tak:
Boszeeeeee co ja za głupte napisałam:szok::szok::szok:Czytaj tylko część dotyczącą photoscapa:sorry2::sorry2::sorry2:Ja sobie wykupiłma dodatkowe miejsce na fotki tez;-)

Sikoreczka Kuchnia piękna a tatuaże Madzi rewelacja ludzie płacą grube pieniądze za coś takiego a ona ma za free:tak::tak::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Madżka mówiłam o m.
Bodziu tulaski dla Lolka i oby szybko samo przeszło:tak::tak::tak::tak:a zdjęcia super
Aneta ja mam to samo ale jak mały mi dwie noce daje czadu to trzeciej viburcol mu daje (czopki homeopatyczne uspokajające na m.in. ząbkowanie).Trzymaj się jeszcze trochę to zęby się skończą;-):-D:-D:-D:-D

Madżka mówiłam o m.
:tak::tak:no tak od razu pomyślałam:dry:Anula kobieto weź no Ty się zbierz w sobie tupnij swoją filigranową stópką i ustal zasady w tym związku bo ten chop Ci swoim marudzeniem i fochami czas zabiera;-)ściskam cieplutko i mam nadzieje, że już wszystko okiej i formata mu wczoraj zapuściłaś i dzisiaj bez zarzutu działa:sorry2:

reklama
Madźka sprzedałam mu z mojego 38 i jest ok.On jest dziwny poważnie przed ślubem był jakiś inny;-)albo moja miłość była wtedy oślepiona:-D:-D:-D:-D:-D
My dziś znów do lekarza mam nadzieję,że wyniki będą ok:tak::tak::tak:Jutro okulista i mam nadzieję,że póki co koniec.Staś miał wczoraj pobiraną krew normalnie z żyły i nawet nie zapłakał mój dzielny mężczyzna:tak::tak::tak::-D:-D:-DChciałam Wam wrzucic foty ale mój kompik nie dogaduje się z aparatem i mus czekać aż m. wróci i naprawi:tak::tak::tak:

Do góry