NataliaNatka
Fanka BB :)
Dzisiaj 7dc, sztuczny cykl, transfer koniec listopada/ początek grudnia. Biorę 3x1 estrofen, 2x żel Oestrogel, 1x acard... nie wiem czy do za dużo, czy miałyście podobnie... ale mam mdłości za wszystkie Was przyszłe mamusie 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Skąd jesteś? Bo w Krakowie dostałam od ręki.Czy miał ktoś do czynienia z lekiem ovaleap? Podpowiecie gdzie kupić pen? Bo w aptekach rozkładają ręce.
Kujawsko-pomorskie. Kupowałaś normalnie w aptece?Skąd jesteś? Bo w Krakowie dostałam od ręki.
sprawdz na stronie ktomalek, mi sie zawsze to zgadzało z faktycznym stanem w aptekach w BydgoszczyKujawsko-pomorskie. Kupowałaś normalnie w aptece?
Dzięki. Sprawdzałam i wyświetla się tylko sam lek a tego pena nie ma, nie urok to przemarsz wojsksprawdz na stronie ktomalek, mi sie zawsze to zgadzało z faktycznym stanem w aptekach w Bydgoszczy![]()
a próbowałaś dzwonić do kiliniki czy oni nie mają przypadkiem jakichś wolnych?Dzięki. Sprawdzałam i wyświetla się tylko sam lek a tego pena nie ma, nie urok to przemarsz wojsk![]()
Bardzo polecam. Teleporady, a na każdej dokładnie wszystko na mój temat pamietała, mega miłe. I super się mna opiekowała i również dotykała kwestii nie tylko immuno, które mnie martwiły.Dziewczyny a czy macie jakiegoś do polecenia immunologa na teleporade? Stacjonarnie niestety w okolicy mam braki, a zależałoby mi na takim, który ewentualnie da mi accofil w razie potrzeby, a nie oleje lub wyślę na kolejne miliony badań![]()