reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Tym razem się nie udało bo mam typowe objawy tak jak przed @ wszystko mnie boli:wściekła/y:.Ale i tak nie mam sie zamiaru poddawać.Wierze w to że każda z nas sie doczeka swojego maleństwa

reklama
magdaim83 a ty ile już sie starasz?Może zacznę brać jakieś witaminy?Dziewczyny doradźcie mi wy coś bierzecie?

Beatko niektore objawy na poczatku ciazy moga byc mylone z objawami przed miesiaczka wiec nic straconego..czekaj cierpliwie bo nerwy nic tu nie pomoga a jak co to testuj w dniu miesiaczki-bedzie dobrze. Na 1000%kazda z nas bedzie miec swoje malenstwo-jak nie my to kto:))

16miesiecy a obecnie pierwszy cykl z clo...no i od kilku dni duphaston...zobaczymy za kilka dni efekty tego cyklu..Sa tu dziewczyny ktore staraja sie dluzej i krocej ale kazda z nas ma ten sam cel-fasolka:)

Najgorsze jet to ze starali sie o dziecko 3 lata, udalo im sie po in vitro wydali mnostwo pieniedzy i nagle taka tragedia:(...i wiecie co sie okazalo ze maly mial trudnosci z oddychaniem, pojechali do lekarza a ten zszedl po 2godz jak trzeba byl juz reanimowac...maly zmarl na jej rekach:((i gdie jest sprawiedliwosc-lekarz dalej bedzie leczyl bo to bylo poza godz i on musial byc na oddziale-denerwuje mnie cos takiego bo przeciez mogl ich wpuscic na oddzial i udzielic pomocy a on potraktowal ich jak ludzi ktorzy panikuja z byle powodu a na koncu powiedzial im ze trudno widocznie tak mialo byc nie to to inne...

Trzeba w to bardzo wieżyc.Bo ponoć wiara czyni cuda.Trzeba czekać cierpliwie a może miło sie zaskoczę.Słyszałam ze można mieć te same objawy ale nie chce sie na kręcąc bo po co się później rozczarować.

(i gdie jest sprawiedliwosc-lekarz dalej bedzie leczyl bo to bylo poza godz i on musial byc na oddziale-denerwuje mnie cos takiego bo przeciez mogl ich wpuscic na oddzial i udzielic pomocy a on potraktowal ich jak ludzi ktorzy panikuja z byle powodu a na koncu powiedzial im ze trudno widocznie tak mialo byc nie to to inne...

wielu lekarzy tak podchodzi do sprawy, owszem są tacy co pomogą a są i tacy co powiedzą jest Pani młoda, widocznie coś było nie tak :-( strasznie to przykre
kazda z nas oczekuje że lekarz potraktuje nas indywidualnie ale niestety wiekszość lekarzy traktuje nas bezosobowo, a ich słowa, które docierają do nas po jakimś czasie są wyjątkowo bolesne:-(

reklama
Witam wszystkich znajomych!!! 10 lipca w terminie urodziłam synka,jest zdrowy i taki kochany,wkrótce jak bede miała neta to wrzuce fotki.pozdrawiam serdecznie.powodzenia

Do góry