U
użytkowniczka 212
Gość
no dla mnie nie okropna, bo rozpoczynająca cykl tranferowywpisanegdzie chyba pominęłam , czyli ta okropna
przyszła ? I teraz jak wszystko dobrze pójdzie to lada moment będzie transfer ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
no dla mnie nie okropna, bo rozpoczynająca cykl tranferowywpisanegdzie chyba pominęłam , czyli ta okropna
przyszła ? I teraz jak wszystko dobrze pójdzie to lada moment będzie transfer ?
Robiłam, ale nie wydaje mi się, żeby tam było w tym cyklu cokolwiek widać. I bazowa temp jest chyba przekłamana przez chorobę w poprzednim cyklu, gorączkę itp.@StaraStaraczkaNew robiłaś może zapiski w aplikacji?masz wykres temp?
Kurczaczkino dla mnie nie okropna, bo rozpoczynająca cykl tranferowyjeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę, że transfer 19-20 grudnia.
taaa... właśnie tak wypada... ale zobaczymy czy nic się nie przesunie etc, bo już 2x miałam nadzieje na transfer i dwa razy kij mi w uchoKurczaczki
Świąteczny transfer
![]()
Kur... jak Ty coś napiszesz "kij mi w ucho "taaa... właśnie tak wypada... ale zobaczymy czy nic się nie przesunie etc, bo już 2x miałam nadzieje na transfer i dwa razy kij mi w ucho![]()
no wiesz, tyle razy ile dostałam staraniiowego plaskacza od życia to nie zliczęKur... jak Ty coś napiszesz "kij mi w ucho ".
No oby był świąteczny, tego Ci życzę![]()
Trzymamyno dla mnie nie okropna, bo rozpoczynająca cykl tranferowyjeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem to myślę, że transfer 19-20 grudnia.
Tak wiem o tym i jest to przykreno wiesz, tyle razy ile dostałam staraniiowego plaskacza od życia to nie zliczę
dziękuję![]()