• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majóweczki 2008

Witajcie :-)
gloria nasze córcia sie śmieje głośno do żyrandola i do mnie ;-)
Ola jeszcze troszke jak bedziecie w Pile mlody bedzie przyjeżdżał do was rzadziej bo bedzie dalej :tak: ja chwilowo odpoczywam od Konrada bo jest u mamusi :szok: już 2 tydzień;-)
Jutro tez wraca mój synuś bo jest od niedzieli u dziadka (ojca tatuśka) dziś rozmawialiśmy jaki on jest kochany, pierwsze pytanie: co robi Julcia i czy o nim pamięta :happy2:
W koncu znalazłam lokum dla naszej brygary na wakacje ;-) nawet nie wiedziałam że będzie tak ciężko:szok: wyjeżdżamy 3sierpnia

reklama
Witam.I gdzie te slonce? Na onecie pisza ze bedzie 27 stopni a za oknem ciemnio i co rusz kropi deszcz i kolo 20stopni tylko....
Olu wspolczuje kochana,zycze oby bylo tylko juz lepiej a najwazniejsze zeby Maksio przestal sie tak zachowywac
Gloria moja jeszcze w glos sie nie smiala na jawie ale przez sen tak!

Witajcie
u mnie pochmurno i deszczowo. Dopadł mnie pan leń i nie chce puścić a mam całą kartkę zapisaną z listą do zrobienia...ufff.
Ola na pewno jest ci ciężko. Może rzeczywiście masz rację i przeprowadzka sprawi, że Maksiu zmieni swoje zachowanie. Czytałam twoje wszystkie posty na których pisałaś o trudnym zachowaniu Maksia i widzę, że często się to spotyka.Dzieci przechodzą okres buntu...niestety wcześniej czy później. Mój szkrab jak narazie bardzo wygrzeczniał. łapie teraz na potęgę wszystkie słowa, dzięki czemu potrafi się z nami porozumieć, bo on wcześniej wpadał w irytację kiedy nie rozumieliśmy czego on chce.
Bardzo lubi jak mówię cały czas do niego, i opisuję dosłownie wszystko to co robię.
minka_12 pochwalisz się gdzie wyjeżdżacie?
gloria3pl u was burze piaskowe a tu zagrożenie powodziowe w górach.

Witam!
Odebrałam decyzję o przyznaniu becikowego. Musiałam stawić się osobiście w moim mieście:confused: Też tak miałyście? Myślałam, że jak podaję nr konta, a nie odbiór w banku w moim mieście, to tylko czekam na przelew, a ty jeszcze musiałam jechać po ten papierek.
Pytałam się jeszcze o zasiłek wychowawczy. Powiedzcie, czy jeżeli przechodzę na urlop wychowawczy i trace tym samym źródło dochodów, to rozważane są tylko dochody M za 2007 i dzielone na ilość osób w rodzinie w czasie obecnym?:oo:

Wszyscy piszą o problematycznych osobach. U nas dalsza część z przyszłą teściową. Wczoraj w rozmowie tel z M stwierdziłą, że marnujemy pieniądze kupując leżaczek i inne zabawki dla Niki:angry:. Siostra M była u nas i pochwaliła się mamusi co widziała. Kurcze, tak jakby dawała nam pieniądze:wściekła/y: Wręcz przeciwnie. M dostaje pieniądze od babci, ale one trafiają przez mamusie do jego siostry:nerd:.
Dzisiaj dzwoniłam do mamy i co mi powiedziałą. Wracała wczoraj z siostrą z cmentarza do miasta. Jedna z dwóch dróg biegnie koło domu teściowej. Ona akurat wyszła z domu i szła do samochodu. Z daleka widziała mame, a gdy były już blisko to odwróciła tyłem. Mama powiedziała "dzień dobry", a ona udała że nie słysdzy:confused2: Brak mi słów. Zachowuje się jak dziecko. Jest dalej wściekła, że nie dałam jej Niki i nie stosuję się do jej rad:oo2:.
Aż boję sie co będzie na ślubie. Czy nie wywinie mi jakiegoś numeru w stylu: uroczystość skończona, a ona nie idze na przyjęcie i dorzuci jakiś tekst:unsure:

Trochę się rospisałam, ale czuję niesmak i mam gonitwę myśli od wczoraj:-(.

my jedziemy tu: Index ;-) beda koniki i zamierzamy pochodzić po górach już sie ciesze gory niskie, bo z malutka będziemy maszerować hihi pozwiedzamy tez okolice... super sie ciesze:-D bo nie mieliśmy w tym roku nigdzie jechac ze względu na remont...

Witajcie

U nas pierze żabami już od początku tygodnia, przez co ani raz od poniedziałku nie byłyśmy na spacerku :-(

Ola, współczuję, chociaż nawet nie wyobrażam sobie, jak musi być Ci ciężko. Wszystko na pewno niedługo się ułoży, bo przecież inaczej być nie może :tak:

Dzisiaj pierwszy raz w nocy używałam monitora oddechu i jestem mega zadowolona, bo wreszcie odpoczęłam i nie budziłam się co 15 minut :-)

Jeśli chodzi o wyjazd, to my wyjeżdżamy po 20 sierpnia do Czorsztyna. Będziemy mieli taki podwójny domek, więc w jednym pokoju będę ja z mężem i córcią, a w drugim rodzice z psem. Myślę, że będzie fajnie, bo mama na pewno z przyjemnością zajmie się małą, a i może nawet coś ugotuje (a ja będę mogła się wreszcie pobyczyć i poopalać, oczywiście pod warunkiem, że będzie pogoda).

Antybiotyk już działa i nery mnie tak nie rwą, ale znowu wczoraj odkryłam hemoroidy :eek: Zastanawiam się, jak to możliwe, przecież miałam cesarkę. I czemu dopiero teraz wylazły, po trzech miesiącach :dry:

Ostatnia edycja:
my jedziemy tu: Index ;-) beda koniki i zamierzamy pochodzić po górach już sie ciesze gory niskie, bo z malutka będziemy maszerować hihi pozwiedzamy tez okolice... super sie ciesze:-D bo nie mieliśmy w tym roku nigdzie jechac ze względu na remont...

minka_12 extra ośrodek. Koniecznie musisz napisać jak było. Może też się skusimy ale zimą na nartki:tak:

L4dY-bIrd szkoda, że nie mieszkasz bliżej ;-)

L4dY-bIrd ale ze mnie matoł geograficzny, przecież Sobótka jest między Wrockiem a Świdnicą? Mam rację?
W końcu udało mi się zarejestrować na forum chusty.info i tam wyczytałam, że 9-10 sierpnia we Wrocławiu jest: Wrocław - PIKNIK MOTHER & BABY i mają być chustomamy. Może uda mi się namówić męża bo ja niestety prawko już pięć lat robię:sorry2::dry:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
L4dY-bIrd ale ze mnie matoł geograficzny, przecież Sobótka jest między Wrockiem a Świdnicą? Mam rację?
W końcu udało mi się zarejestrować na forum chusty.info i tam wyczytałam, że 9-10 sierpnia we Wrocławiu jest: Wrocław - PIKNIK MOTHER & BABY i mają być chustomamy. Może uda mi się namówić męża bo ja niestety prawko już pięć lat robię:sorry2::dry:

kerry ja będe na bank na pikniku :tak:
dziecko starsze właśnie odstawiłam do dziadków na wakacje :cool2::-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry