minka_12
Majowe mamy'08 Mama i Macocha ;-)
Witajcie :-)
gloria nasze córcia sie śmieje głośno do żyrandola i do mnie ;-)
Ola jeszcze troszke jak bedziecie w Pile mlody bedzie przyjeżdżał do was rzadziej bo bedzie dalej
ja chwilowo odpoczywam od Konrada bo jest u mamusi
już 2 tydzień;-)
Jutro tez wraca mój synuś bo jest od niedzieli u dziadka (ojca tatuśka) dziś rozmawialiśmy jaki on jest kochany, pierwsze pytanie: co robi Julcia i czy o nim pamięta
W koncu znalazłam lokum dla naszej brygary na wakacje ;-) nawet nie wiedziałam że będzie tak ciężko
wyjeżdżamy 3sierpnia
gloria nasze córcia sie śmieje głośno do żyrandola i do mnie ;-)
Ola jeszcze troszke jak bedziecie w Pile mlody bedzie przyjeżdżał do was rzadziej bo bedzie dalej
ja chwilowo odpoczywam od Konrada bo jest u mamusi
już 2 tydzień;-)Jutro tez wraca mój synuś bo jest od niedzieli u dziadka (ojca tatuśka) dziś rozmawialiśmy jaki on jest kochany, pierwsze pytanie: co robi Julcia i czy o nim pamięta

W koncu znalazłam lokum dla naszej brygary na wakacje ;-) nawet nie wiedziałam że będzie tak ciężko
wyjeżdżamy 3sierpnia
Też tak miałyście? Myślałam, że jak podaję nr konta, a nie odbiór w banku w moim mieście, to tylko czekam na przelew, a ty jeszcze musiałam jechać po ten papierek. 
. Siostra M była u nas i pochwaliła się mamusi co widziała. Kurcze, tak jakby dawała nam pieniądze
Wręcz przeciwnie. M dostaje pieniądze od babci, ale one trafiają przez mamusie do jego siostry
.
Brak mi słów. Zachowuje się jak dziecko. Jest dalej wściekła, że nie dałam jej Niki i nie stosuję się do jej rad
. 
bo nie mieliśmy w tym roku nigdzie jechac ze względu na remont...
Zastanawiam się, jak to możliwe, przecież miałam cesarkę. I czemu dopiero teraz wylazły, po trzech miesiącach