Karolina2495
Fanka BB :)
U mnie stety albo niestety objawów brak pomijając bol pachwin 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też miałam przez chwilę takie bóle, ale minęły na szczęście. Ale ja dopiero 12dpo…..U mnie stety albo niestety objawów brak pomijając bol pachwin![]()
Na pewno jest dobrze!Ja to cały czas się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży, bo żadnych objawów.. mam drzemki w dzień, ale to jak zawsze, bo jestem śpiochemnie sikam częściej, nie bolą mnie piersi, nie mam wymiotów, smaków, nie jestem bardziej głodna - no nic!
Aż zrobiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo ja nie wierzę w te ciąże.. a gdzie tam 20.12 i usg
Już głupieje![]()
Nie ma szans! Team żelkiNa pewno jest dobrze!
Ja sobie tłumaczę, że dopóki nie krwawię to jest wszystko w jak najlepszym porządku.
Chyba sobie odpalę jakiś serial na HBO żeby nie myśleć
Ej mam motywację, żeby ograniczyć słodycze minimum. Kto podejmuje wyzwanie?![]()
Ja to cały czas się zastanawiam czy na pewno jestem w ciąży, bo żadnych objawów.. mam drzemki w dzień, ale to jak zawsze, bo jestem śpiochemnie sikam częściej, nie bolą mnie piersi, nie mam wymiotów, smaków, nie jestem bardziej głodna - no nic!
Aż zrobiłam dzisiaj znowu test ciążowy, bo ja nie wierzę w te ciąże.. a gdzie tam 20.12 i usg
Już głupieje![]()
Nie ma szans! Team żelki![]()
My tez! Synek otwieraPiąteczka
Kupiłam sama sobie kalendarz adwentowy Haribo![]()
w 5+3 taki spory zarodek ?Ja wczoraj na wizycie miałam wg USG 5+3 zarodek miał 18 mm pewnie zależy od sprzetu, w 1 ciąży w tym wieku ciążowym bylo widać tylko puste jajo i się stresu najadłam a tydzień później już był zarodek widoczny ale to był stary sprzęt NFZ wtedy![]()