Karolina2495
Fanka BB :)
A to nie jest 6sty tydzien już? Czyli ciaza ma 5 tygodni, a jestem w szóstym tygodniu?Skończoneczyli 5 tydzień liczę jako 5i1 do 5i6
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to nie jest 6sty tydzien już? Czyli ciaza ma 5 tygodni, a jestem w szóstym tygodniu?Skończoneczyli 5 tydzień liczę jako 5i1 do 5i6
No często się tak mówi. Ale ja akurat mówię takA to nie jest 6sty tydzien już? Czyli ciaza ma 5 tygodni, a jestem w szóstym tygodniu?
Generalnie chyba skończone. Jak ja byłam ost w 5+4 to mi na oświadczeniu wpisała 6 tydzieńA to nie jest 6sty tydzien już? Czyli ciaza ma 5 tygodni, a jestem w szóstym tygodniu?
Byłam w 4+5. Widoczny był pęcherzyk z jakimś mini zarodkiem przy brzegu pęcherzyka.
dla mnie to jest niezrozumiałaGeneralnie chyba skończone. Jak ja byłam ost w 5+4 to mi na oświadczeniu wpisała 6 tydzień
Dla mnie tez i ja zawsze używam np. 6+4dla mnie to jest niezrozumiaładla mnie 5+4 to 5 tydzień
tak samo jak np dziecko ma 2 lata i 5 miesięcy to wciąż ma 2 lata
![]()
Też tak mówię. Ale w aplikacjach fakt że się wpisuje cały czas jakby że jest się już w kolejnym tyg xd niektórzy lekarze mówią tak inni tak.dla mnie to jest niezrozumiaładla mnie 5+4 to 5 tydzień
tak samo jak np dziecko ma 2 lata i 5 miesięcy to wciąż ma 2 lata
![]()
Tak powiedział mi lekarz, nie znam się. Usunę poprzedni komentarz. Miałam już wtedy betę pewnie ok 8000Kochane piszcie dokładnie co bylo i kiedy bo faktycznie wprowadzacie lekki zamęt takimi pokrętnymi informacjami
W 4+5 niemożliwe aby był zarodek .
To co było widoczne przy brzegu pęcherzyka to zapewne powstający YS
Najpierw widoczny jest pęcherzyk ciążowy , potem żółtkowy . Następnie zarodek i serduszko . Nigdy w innej kolejności .
Spokojne masz prawo się nie znaćTak powiedział mi lekarz, nie znam się. Usunę poprzedni komentarz