• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Ja też nikomu nie chciałam mówić dopiero po 1 trymestrze ale jak test wyszedł pozytywny to mój od razu papla rodzicom powiedział . Ja to Wam współczuję dziewczyny że jeszcze pracujecie . 🥺
U mnie nie ma opcji zwolnienia na ciążę. O ile nie jest tragicznie, nie trzeba leżeć, to zwolnienie jest niemile widziane. Ale jest możliwość pracy zdalnej bez ograniczeń.

reklama
Nie musisz się unosić jeśli ktoś inny ma inne zdanie czy coś innego do powiedzenia .

Założyłaś wątek więc to Ty nim "rządzisz " i ustalasz zasady .

Jednak Sugestie innych powinnaś przemyśleć a nie odbierać jako atak .

Równie dobrze mogłybyśmy się nie zamykać w grupę prywatną skoro każdy i każda może do niej przynależeć .
To nie jest unoszenie , tylko ponownie pytam . To ty odbierasz wszystko jako atak . Ja się normalnie pytam że może jednak ktoś przejmie bo ja nie wyrabiam ,staram się zaglądać ale mam trójkę dzieci ,do tego jedno z którym muszę często jeździć po specjalistach więc momentami brakuje już chęci żeby patrzeć co chwilę .

Nie musisz się unosić jeśli ktoś inny ma inne zdanie czy coś innego do powiedzenia .

Założyłaś wątek więc to Ty nim "rządzisz " i ustalasz zasady .

Jednak Sugestie innych powinnaś przemyśleć a nie odbierać jako atak .

Równie dobrze mogłybyśmy się nie zamykać w grupę prywatną skoro każdy i każda może do niej przynależeć .
po za tym jakbyś zauważyła jako jedyna masz problem do listy na prywatny wątek .

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry