Ja muszę zrobić jeszcze jedno pranie bo dokupiłam kilka rzeczy, a łóżeczko mąż złoży jak będę w szpitalu. Mamy też dostawke i kokon także z tym łóżeczkiem nam się nie spieszyNie gorączkuje, ale jestem mega osłabiona i mam okropny katar. Jak kaszel to mnie cały brzuch boli.
Moj chlop tez chory. A ja nie mam jeszcze złożonego lozeczka i wielu rzeczy. Kosmos

Zdrówka w takim razie dla Ciebie i męża

sama nie wiem czy chciałabym jutro czy lepiej czekać zdaje się na.lekarzy
sama nie wiem czy chciałabym jutro czy lepiej czekać zdaje się na.lekarzy

w srode mam cc
 w srode mam cc  juz bym chciala dzisiaj haha ale podaja mi sterydy przez te dwa dni dzisiaj i jutro i nie wiem po co bo ciaza juz 38+3 . Wielkosciowo wszystko spoko.. ale nie dyskutuje bo to decyzja ordynatora. Wiec sie „wczasujemy” poki co. W domu malo co spalam a tutaj to juz w ogole. Co 2godz sprawdzaja tetno dzidzi niby fajnie ale chociaz w nocy by dali chwile pospac
 juz bym chciala dzisiaj haha ale podaja mi sterydy przez te dwa dni dzisiaj i jutro i nie wiem po co bo ciaza juz 38+3 . Wielkosciowo wszystko spoko.. ale nie dyskutuje bo to decyzja ordynatora. Wiec sie „wczasujemy” poki co. W domu malo co spalam a tutaj to juz w ogole. Co 2godz sprawdzaja tetno dzidzi niby fajnie ale chociaz w nocy by dali chwile pospac  40+2
 40+2 trudno orzec, a możesz skontaktować jakas polozna?
 trudno orzec, a możesz skontaktować jakas polozna? niby mogę, ale trochę mi głupio jak jutro mam mieć wizytę
 niby mogę, ale trochę mi głupio jak jutro mam mieć wizytę