reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Bo ja sobie obiecałam w tym cyklu się nie nakręcać i zrobić zgodnie z wytycznymi czyli jak mi się okres spóźni a najlepiej to kilka dni później. No i teraz - żeby nie kusiło nie kupiłam. Nawet starałam się za bardzo tu nei udzielać by nie kusiło. I zadziałało to aż na dwa dni, bo wczoraj byłam w innym sklepie, rossmann obok no i kupiłam. Ale żeby nie kusiło to dwa. Nieważne że niedaleko domu mam ze trzy rossmanny i 5 aptek - nie, mają mi te dwa wystarczyć. Już dzisiaj dwa razy milam dylemat w łazience ale dzielnie się trzymam. Czuję się trochę jak na odwyku od cukru 😂😂😂
Ja robię testy owulacyjne ładnie ciemnieja .
Dziś wyjątkowo śluz typowo płodny a do owulacji kilka dni
Sexy od 3 dni codziennie.
Jutro pojutrze I po po jutrze .
Dobrze ze mój stary niema nic przeciwko

Noo do 25 jeszcze sporo czasu jest :)

Taaaak, to jest totalnie uzależniające. Ja podziwiam każdą, która testuje w dzień miesiączki czy po :D
niby tak , 21 będzie 10 do zastrzyku , jak wyjdzie cień cienia i na drugi dzień też to znaczy że zastrzyk 😅 jak nie (oby oby 🤞) to znaczy że coś z tego może będzie . Zamierzam w dzień babci zrobić może mi to jakieś szczęście przyniesie haha 🤞😅 tak wiem głupia jestem ale czasem wierzę w jakieś takie głupie rzeczy , pomaga mi to jakoś przetrwać 😅

aaa dobra to była akcja o spożywanie alkoholu w trakcie starań . Tak ?
Nie. Bo miałam obawy, że mam zrosty, bo nie brałam do końca heparyny po cesarce i zostałam zrugana przez swoje obawy i przemyślenia. Skonsultowałam moje obawy z lekarzem i wiem że tak na pewno nie jest. No i lekarz mnie nie zrugal za takie przemyslenia a wyjasnil. A tutaj dostalam fale hejtu, za mojd obawy i przemyslenia.

Nie. Bo miałam obawy, że mam zrosty, bo nie brałam do końca heparyny po cesarce i zostałam zrugana przez swoje obawy i przemyślenia. Skonsultowałam moje obawy z lekarzem i wiem że tak na pewno nie jest. No i lekarz mnie nie zrugal za takie przemyslenia a wyjasnil. A tutaj dostalam fale hejtu, za mojd obawy i przemyslenia.
faktycznie fala hejtu...polecam przeczytać znaczenie tego słowa.
Dostałaś całkiem mądre odpowiedzi, jeszcze wtedy napisałaś, że twój facet nie musi robić badania nasienia bo prowadzi zdrowy tryb życia 🤡

Załączniki

• d268db27-9d3c-44b3-bd0c-32b57a32f7a8.jpeg
    d268db27-9d3c-44b3-bd0c-32b57a32f7a8.jpeg
    44,3 KB · Wyświetleń: 125
  • 7773943a-5451-4273-8587-32d0d512492f.jpeg
    7773943a-5451-4273-8587-32d0d512492f.jpeg
    43,2 KB · Wyświetleń: 127
  • b4de25aa-6d95-4a09-b538-e3d1e53bf85f.jpeg
    b4de25aa-6d95-4a09-b538-e3d1e53bf85f.jpeg
    54,6 KB · Wyświetleń: 118
  • e2fa515e-843a-478c-b129-9f00a66c1684.jpeg
    e2fa515e-843a-478c-b129-9f00a66c1684.jpeg
    58 KB · Wyświetleń: 120
reklama
A od którego dnia cyklu bierzesz te luteinę?
I od razu dodam, że ja bym brała 10 dni
Ostatnio mi kazał od 14 dnia przez 12 dni (wziął pod uwagę mój najkrótszy 25 dniowy cykl) ale i tak brałam chyba od 17 czy 18 dnia właśnie przez 10 dni gdy mi 3 temperatura wyższa wyskoczyła. A okres przyszedł tak jak przeważnie miałam cykl - 29 dnia.

Do góry