Bibi89
Fanka BB :)
To mąż pewnie zadowolonySą wyniki , progesteron <0.1 czyli jestem przed owulacją. Nie wiem co to było na USG co wyglądało jak pęknięty pęcherzykŚluz płodny jest więc trzeba działać
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
To mąż pewnie zadowolonySą wyniki , progesteron <0.1 czyli jestem przed owulacją. Nie wiem co to było na USG co wyglądało jak pęknięty pęcherzykŚluz płodny jest więc trzeba działać
![]()
No właśnie, bo tu trochę kreseczek wpadłoWłaśnie zastanawiam się gdzie jest nasz założycielka ?Coś się nie odzywa
@Patii26 wszystko w porządku u ciebie ?
Bo wszystkie zawsze czekamy na czyjs wynikpewniekibicuje ci mocno , poprostu byłam pewna że pisałas że czekasz na wynik
nie wiem czemu haha
o to tutaj czekałam na wyniki , jak tam da już ?
Też mi się raczej takie krótkie cykle nie zdarzają temu z ciekawości zbadałam prożka by mieć pewność. Nie idę już na monitoring, raczej nie mam problemów z pękaniem pęcherzyków , raczej z regularnym sexemno 6 to trochę mało , dlatego właśnie wszystkie ci napisaliśmy że wygląda to jakbys była przed i wtedy właśnie te 9 mm pęcherzyk zgadzały się z tym wszystkim . Idziesz jeszcze do gina na podgląd ?
Jak usłyszał że jednak nie było owulacji to się podłamał i mówi że myślał że już będzie mieć spokój. Narazie czekam, nie chce naciskać ale liczę że będą sexy jeszcze dziś :-)To mąż pewnie zadowolony![]()
Wg mnie jest okDopiero co wskoczyły
Ten prożek chyba słaby trochę![]()
mnie się wydaje całkiem w porządku ten progesteronDopiero co wskoczyły
Ten prożek chyba słaby trochę![]()
haha oj ci faceciTeż mi się raczej takie krótkie cykle nie zdarzają temu z ciekawości zbadałam prożka by mieć pewność. Nie idę już na monitoring, raczej nie mam problemów z pękaniem pęcherzyków , raczej z regularnym sexem
Jak usłyszał że jednak nie było owulacji to się podłamał i mówi że myślał że już będzie mieć spokój. Narazie czekam, nie chce naciskać ale liczę że będą sexy jeszcze dziś :-)
Wg mnie jest okGratulacje i nudnej ciąży życzę
![]()
Nie masz tak że idąc do lekarza żeby sprawdzić czy jest ta owulacja .@Patii26 możesz mnie wykreślić z testowania bo okres powinnam mieć w takim razie dopiero 8 lutego. Skoro nie było owulacji tydzień temu to znów będę mieć cykl 34dni :-)
hej , dobrze że udało wam się trochę ,,odpocząć ,, i odświeżyć głowę , trzymam kciuki żebyś nie powiedziała zbyt długo na kreskach i szybko przeszła na mamusieCześć dziewczyny! Zaglądam tu na forum już od 2022 roku,ale zawsze tylko podczytywałam.w kwietniu 2022 przeszłam ciążę biochemiczną i dzięki waszej liście badań udało mi się zdiagnozować PCOS,niedobory witamin,hiperprolaktynemie i anemię.na długi czas porzuciłam starania ze względu na leczenie depresji i próby ogarnięcia swojego zdrowia w jak najlepszym stopniu.Teraz ze świeżą głową od grudnia rozpoczęliśmy starania na nowo i chciałbym do Was dołączyćpoprzedni cykl zrobił sobie ze mnie żarty i z 32, wydłużył się do 42
![]()
więc dziś witam się z wami w 1dc
![]()